Nihat Zeybekçi Denizli'de yarın 3 ilçeyi gezecek

GÜNDEM 15.03.2017 - 13:27, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Nihat Zeybekçi Denizli'de yarın 3 ilçeyi gezecek

Denizli yarın, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ağırlayacak

Referandum öncesi çalışmalarını sürdüren Zeybekci, yarın memleketi Denizli’de olacak. İlk olarak Memur Sendikaları Konfederasyonu’nun Denizli İl Yönetimi ile kahvaltıda bir araya gelecek olan Ekonomi Bakanı, buradaki programının ardından Çal Belediyesi’ni ziyaret edecek.   Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bekilli ve Baklan ilçelerinde de halkla bir buluşacak, Denizli’lileri 16 Nisan’da oylanacak Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin bilgilendirecek.   Ekonomi Bakanı’nın bir diğer durağı ise Çivril ilçesi olacak. Zeybekci, burada bir miting düzenleyerek Çivril’lilere seslenecek.   Zeybekci Denizli’de iş dünyasından isimlerle de önemli bir buluşma gerçekleştirecek. Düzenlenecek “İş buluşması istişare toplantısı” ile bakan, Denizli Platformu üyesi derneklerin temsilcileriyle bir araya gelecek. 
Denizli yarın, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’yi ağırlayacak

Referandum öncesi çalışmalarını sürdüren Zeybekci, yarın memleketi Denizli’de olacak. İlk olarak Memur Sendikaları Konfederasyonu’nun Denizli İl Yönetimi ile kahvaltıda bir araya gelecek olan Ekonomi Bakanı, buradaki programının ardından Çal Belediyesi’ni ziyaret edecek.

 

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bekilli ve Baklan ilçelerinde de halkla bir buluşacak, Denizli’lileri 16 Nisan’da oylanacak Cumhurbaşkanlığı sistemine ilişkin bilgilendirecek.

 

Ekonomi Bakanı’nın bir diğer durağı ise Çivril ilçesi olacak. Zeybekci, burada bir miting düzenleyerek Çivril’lilere seslenecek.

 

Zeybekci Denizli’de iş dünyasından isimlerle de önemli bir buluşma gerçekleştirecek. Düzenlenecek “İş buluşması istişare toplantısı” ile bakan, Denizli Platformu üyesi derneklerin temsilcileriyle bir araya gelecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.