Nurcan Dalbudak il başkanlığına getirildi!

SİYASET 02.02.2018 - 16:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Nurcan Dalbudak il başkanlığına getirildi!

Partinin kuruluşundan itibaren AK Parti kadın kollarında görev alan ve uzun süredir AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevi yapan Aynur Akdemir’in Başbakanlıkta görevlendirilmesi sonrası boşalan Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevine eski Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak getirildi.   24’üncü dönem Ak Parti Denizli milletvekili olarak TBMM'de görevi yapan Dalbudak, mazbatasını Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın elinden aldı. Çam, kendi hesabından yaptığı paylaşımda, “Denizli İl Kadın Kolları Başkanlığımıza Nurcan Dalbudak’ı atadık. Başkanımıza görevinde başarılar diliyor, bir önceki Başkanımız Aynur Akdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.   Bu açıklamanın sonrasında, Ak Parti camiasından sosyal medya hesaplarından tebrik ve kutlama mesajları yayınlandı.   NURCAN DALBUDAK KİM DİR?   7 Mart 1979'da Afyon'da doğdu. Babasının adı Ali İhsan, annesinin adı Ayşe'dir. Tekstil Teknikeri; Pamukkale Üniversitesi Tekstil Bölümü mezunu. Özel sektörde çalıştı.  Kadın Gelişim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.  24’üncü dönem Denizli milletvekili olarak TBMM'ye girdi.  Meclis Kadın Erkek Eşitlik Komisyonu üyesidir. İyi düzeyde İngilizce bilen Dalbudak, evli ve 2 çocuk annesidir.   

Partinin kuruluşundan itibaren AK Parti kadın kollarında görev alan ve uzun süredir AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevi yapan Aynur Akdemir’in Başbakanlıkta görevlendirilmesi sonrası boşalan Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevine eski Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak getirildi.

 

24’üncü dönem Ak Parti Denizli milletvekili olarak TBMM'de görevi yapan Dalbudak, mazbatasını Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın elinden aldı. Çam, kendi hesabından yaptığı paylaşımda, “Denizli İl Kadın Kolları Başkanlığımıza Nurcan Dalbudak’ı atadık. Başkanımıza görevinde başarılar diliyor, bir önceki Başkanımız Aynur Akdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun” dedi.

 

Bu açıklamanın sonrasında, Ak Parti camiasından sosyal medya hesaplarından tebrik ve kutlama mesajları yayınlandı.

 

NURCAN DALBUDAK KİM DİR?

 

7 Mart 1979'da Afyon'da doğdu. Babasının adı Ali İhsan, annesinin adı Ayşe'dir. Tekstil Teknikeri; Pamukkale Üniversitesi Tekstil Bölümü mezunu. Özel sektörde çalıştı. 

Kadın Gelişim ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı.  24’üncü dönem Denizli milletvekili olarak TBMM'ye girdi.  Meclis Kadın Erkek Eşitlik Komisyonu üyesidir. İyi düzeyde İngilizce bilen Dalbudak, evli ve 2 çocuk annesidir. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.