Öğrenci konseyinden Rektör Hüseyin Bağ'a ziyaret

EĞİTİM 13.01.2017 - 11:57, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Öğrenci konseyinden Rektör Hüseyin Bağ'a ziyaret

Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Enes Zeytun ve yanındaki heyetle birlikte, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ'ı ziyaret ederek konsey hakkında bilgi verdi.

Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Rektör Bağ'ı makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Olumlu görüşmenin yapıldığını dile getiren Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Enes Zeytun, bilgilendirme amaçlı deklarasyon yayınladı.   İşte o deklarasyon;   Kıymetli Öğrenci Kardeşlerim ;   Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi Milli ve Manevi değerlerini temel ilke edinerek üreten bir gençlik sloganıyla yola çıkmıştır, bizler üniversite gençliği olarak devletimize ve milletimize eserler bırakacak olanlarız.  Bizler Ülkemizin geleceğini ellerimizde taşıdığımızı unutmamalıyız ,bu minvalde tarihimizin bizlere yüklediği sorumluluk ve bilinçle geleceğe emin adımlarla yürümeyi, milletimizin ve devletimizin muasır medeniyetler seviyesi üzerine taşımak üzere üreten, sorgulayan zaman bendedir mekan bana emanettir diyen bir gençlik bilinci uyandırmaya geliyoruz.    Bilinmelidir ki ; muazzam insanlık tarihinde, insanoğluna müerref ve medeni olma yolunda istikamet çizen , istisnasız tüm toplum hareketlerinin mutfağında gençler  yer almıştır. Bizler ise bin yıllık tarihimizde gençliğe hep en ön saflarda yer vermiş bir medeniyetin çocuklarıyız. Tarihimiz bizlere genç yaşta İstanbul’u Fethi eden Sultan Fatihi, Çanakkale de 15 yaşında vatanı için canını gözünü kırpmadan teslim eden yiğitleri göstermiştir , bizlerde tarihimizin bizlere çizdiği misyonu taşıma adına gece gündüz demeden çalışacağımızı bilmenizi isteriz.   Tarihte Ecdadımız ilimin ışığında ,teknolojide ve fen ilimlerinde dünyada hep en iyi hedefleyerek başarıdan başarıya koşmuştur, tarihte devletlerin ; kılıçla,topla,tüfeklerle verdikleri mücadeleler günümüzde yerini  fen ilimlerinde ve teknolojideki öncülüğe bırakmıştır, şimdi ecdadımızın yaptığı gibi bizlerde Pamukkale üniversitesi gençliği olarak ülkesinin geleciği için dertlenen ve üreten bir gençlik olma yolunda çalışmalarla devletimize ve milletimize faydalı bireyler  olmalıyız.   Pamukkale Üniversitesi Öğrenci konseyi hiçbir ayrım gözetmeksizin adalet ve liyakatı temel alarak, Tüm öğrenci kardeşlerimizi kucaklayan ve sorunlarına çözüm bulan temsil makamı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 2016-2018 Dönemi Öğrenci konseyimizin üniversitemize ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni eder, tüm öğrenci kardeşlerimize saygı ve hürmetlerimi sunarım.                        
Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Enes Zeytun ve yanındaki heyetle birlikte, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Hüseyin Bağ'ı ziyaret ederek konsey hakkında bilgi verdi.

Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Rektör Bağ'ı makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Olumlu görüşmenin yapıldığını dile getiren Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Enes Zeytun, bilgilendirme amaçlı deklarasyon yayınladı.

 

İşte o deklarasyon;

 

Kıymetli Öğrenci Kardeşlerim ;

 

Pamukkale Üniversitesi Öğrenci Konseyi Milli ve Manevi değerlerini temel ilke edinerek üreten bir gençlik sloganıyla yola çıkmıştır, bizler üniversite gençliği olarak devletimize ve milletimize eserler bırakacak olanlarız.  Bizler Ülkemizin geleceğini ellerimizde taşıdığımızı unutmamalıyız ,bu minvalde tarihimizin bizlere yüklediği sorumluluk ve bilinçle geleceğe emin adımlarla yürümeyi, milletimizin ve devletimizin muasır medeniyetler seviyesi üzerine taşımak üzere üreten, sorgulayan zaman bendedir mekan bana emanettir diyen bir gençlik bilinci uyandırmaya geliyoruz. 

 

Bilinmelidir ki ; muazzam insanlık tarihinde, insanoğluna müerref ve medeni olma yolunda istikamet çizen , istisnasız tüm toplum hareketlerinin mutfağında gençler  yer almıştır. Bizler ise bin yıllık tarihimizde gençliğe hep en ön saflarda yer vermiş bir medeniyetin çocuklarıyız. Tarihimiz bizlere genç yaşta İstanbul’u Fethi eden Sultan Fatihi, Çanakkale de 15 yaşında vatanı için canını gözünü kırpmadan teslim eden yiğitleri göstermiştir , bizlerde tarihimizin bizlere çizdiği misyonu taşıma adına gece gündüz demeden çalışacağımızı bilmenizi isteriz.

 

Tarihte Ecdadımız ilimin ışığında ,teknolojide ve fen ilimlerinde dünyada hep en iyi hedefleyerek başarıdan başarıya koşmuştur, tarihte devletlerin ; kılıçla,topla,tüfeklerle verdikleri mücadeleler günümüzde yerini  fen ilimlerinde ve teknolojideki öncülüğe bırakmıştır, şimdi ecdadımızın yaptığı gibi bizlerde Pamukkale üniversitesi gençliği olarak ülkesinin geleciği için dertlenen ve üreten bir gençlik olma yolunda çalışmalarla devletimize ve milletimize faydalı bireyler  olmalıyız.

 

Pamukkale Üniversitesi Öğrenci konseyi hiçbir ayrım gözetmeksizin adalet ve liyakatı temel alarak, Tüm öğrenci kardeşlerimizi kucaklayan ve sorunlarına çözüm bulan temsil makamı olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 2016-2018 Dönemi Öğrenci konseyimizin üniversitemize ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni eder, tüm öğrenci kardeşlerimize saygı ve hürmetlerimi sunarım.                        

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.