Okçulardan Hedefe Tam İsabet

SPOR 07.04.2018 - 10:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Okçulardan Hedefe Tam İsabet

Antalya’da düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonasında Denizlili sporcular iki şampiyonluk elde etti.  Makaralı yayda Sevgi Yorulmaz, karışıkta ise Murat Turan ve Sevgi Yorulmaz ikilisi Türkiye Şampiyonu oldu.   Bedensel Engelliler Federasyonu’nun 3-5 Nisan 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenlediği Türkiye Şampiyonası’nda Denizlili okçular başarılı bir grafik sergiledi. Sevgi Yorulmaz, Murat Turan, Sami Aykutluğ, Abdullah Yorulmaz’dan oluşan Denizli ekibi, 2 altın, 1 gümüş madalyanın yanı sıra 2 sporcusuyla çeyrek finale kadar yükseldi.     TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA DENİZLİ DAMGASI Makaralı yay kadınlarda yarışan Sevgi Yorulmaz Türkiye Şampiyonu oldu. Makaralı yay karışıkta ise Murat Turan ve Sevgi Yorulmaz ikilisi sahneye çıktı. İstabul bölge takımını finalde eleyerek buradan da altın madalya elde eden Denizlili ekibi, klasik yayda ise Sami Aykutluğ ile Abdullah Yorulmaz çeyrek final başarısı gösterdi.  

Antalya’da düzenlenen Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonasında Denizlili sporcular iki şampiyonluk elde etti.  Makaralı yayda Sevgi Yorulmaz, karışıkta ise Murat Turan ve Sevgi Yorulmaz ikilisi Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Bedensel Engelliler Federasyonu’nun 3-5 Nisan 2018 tarihlerinde Antalya’da düzenlediği Türkiye Şampiyonası’nda Denizlili okçular başarılı bir grafik sergiledi. Sevgi Yorulmaz, Murat Turan, Sami Aykutluğ, Abdullah Yorulmaz’dan oluşan Denizli ekibi, 2 altın, 1 gümüş madalyanın yanı sıra 2 sporcusuyla çeyrek finale kadar yükseldi.

 

 

TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA DENİZLİ DAMGASI

Makaralı yay kadınlarda yarışan Sevgi Yorulmaz Türkiye Şampiyonu oldu. Makaralı yay karışıkta ise Murat Turan ve Sevgi Yorulmaz ikilisi sahneye çıktı. İstabul bölge takımını finalde eleyerek buradan da altın madalya elde eden Denizlili ekibi, klasik yayda ise Sami Aykutluğ ile Abdullah Yorulmaz çeyrek final başarısı gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.