Otomobiliyle Kaçmaya Çalıştı Polisler İzin Vermedi

DENİZLİ 21.05.2019 - 12:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Otomobiliyle Kaçmaya Çalıştı Polisler İzin Vermedi

Denizli’de Narkotik ekiplerinin kontrolleri esnasında dur ihtarına uymayan bir araç arasında yaşanan kovalamaca da araç içerisinde 1 550 gram esrar bulundu.   Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler uyuşturucu madde suçlarıyla mücadelesine kararlılıkla devam ederken kontrollerini arttırdı.   Vatandaşın sahur saatlerine kadar yoğun olarak bulunduğu camiler, parklar, alışveriş merkezleri, çarşı ve diğer şehir merkezi bölgelerinde kontrollerini sürdüren narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmadı. Denizli il merkezinde uygulanan güvenlik tedbirlerinin yanı sıra Denizli'ye geliş-gidiş istikametindeki karayolları da ekiplerce denetim altına alındı.   Alınan istihbarı bilgilerin değerlendiren narkotik ekipleri Denizli Kumkısık Mahallesi Çevre Yolu Kavşağı’nda uyuşturucu madde yüklü bir araç yakalandı. Görevlilerin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan araç ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı. Kaçmaya çalışan araç sürücüsü kısa süre içinde ekipler tarafından yakalandı. Yapılan kontroller de araç içerisinde 1.550 gram esrar maddesi bulundu.   Ekipler araçta bulunan uyuşturucuya el koyarken, kaçmaya çalışan kişi kıskıvrak yakalandı. İfadesi alınan şahıs adliyeye sevk edildi. Yakalanan şüpheli mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.  

Denizli’de Narkotik ekiplerinin kontrolleri esnasında dur ihtarına uymayan bir araç arasında yaşanan kovalamaca da araç içerisinde 1 550 gram esrar bulundu.

 

Denizli Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ekipler uyuşturucu madde suçlarıyla mücadelesine kararlılıkla devam ederken kontrollerini arttırdı.

 

Vatandaşın sahur saatlerine kadar yoğun olarak bulunduğu camiler, parklar, alışveriş merkezleri, çarşı ve diğer şehir merkezi bölgelerinde kontrollerini sürdüren narkotik ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmadı. Denizli il merkezinde uygulanan güvenlik tedbirlerinin yanı sıra Denizli'ye geliş-gidiş istikametindeki karayolları da ekiplerce denetim altına alındı.

 

Alınan istihbarı bilgilerin değerlendiren narkotik ekipleri Denizli Kumkısık Mahallesi Çevre Yolu Kavşağı’nda uyuşturucu madde yüklü bir araç yakalandı. Görevlilerin dur ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan araç ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı. Kaçmaya çalışan araç sürücüsü kısa süre içinde ekipler tarafından yakalandı. Yapılan kontroller de araç içerisinde 1.550 gram esrar maddesi bulundu.

 

Ekipler araçta bulunan uyuşturucuya el koyarken, kaçmaya çalışan kişi kıskıvrak yakalandı. İfadesi alınan şahıs adliyeye sevk edildi. Yakalanan şüpheli mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.