Özkan kitabının ilkini Filiz'e verdi

SİYASET 07.06.2018 - 12:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Özkan kitabının ilkini Filiz'e verdi

Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan; Avukatlığının yanı sıra yazarlığı ile de kendinden söz ettiriyor. Özkan, kaleme aldığı son yazdığı 26. Dönem Faaliyet Raporu kitabını çıkardı. Özkan yazdığı kitabının ilkini Denizli İl Başkanı Necip Filiz’e imzalayarak hediye etti.   Milletvekili Cahit Özkan, daha önce “TBBM İç Tüzüğüne Göre Bir Dakika” kitabının ardından, 26. Dönem Türkiye geneli ve Denizli, il-ilçe ziyaretleri konulu Faaliyet Raporu adlı kitabını çıkardı. Özkan çıkardığı kitabının ilkini AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’e, “ Vizyon ve gayretiyle Denizlimize ve davamıza büyük değer katan kıymetli il başkanım Sayın Necip Filiz’in ilhamları ile vücut bulan iş bu faaliyet raporunu yine kendilerine arz etmekten onur duyarım… saygı ve muhabbetlerimle…” imzalayarak hediye etti.     Başkan Necip Filiz ise; “Milletvekillerimizin gerçekleştirdiği bütün faaliyetleri içeren kapsamlı rapor olması yönündeki düşüncemizi gerçekleştiren ve ilkini teslim aldığım Denizli Milletvekilimiz Sayın Cahit Özkan a; bu güzel çalışma için teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli Milletvekili Av. Cahit Özkan; Avukatlığının yanı sıra yazarlığı ile de kendinden söz ettiriyor. Özkan, kaleme aldığı son yazdığı 26. Dönem Faaliyet Raporu kitabını çıkardı. Özkan yazdığı kitabının ilkini Denizli İl Başkanı Necip Filiz’e imzalayarak hediye etti.

 

Milletvekili Cahit Özkan, daha önce “TBBM İç Tüzüğüne Göre Bir Dakika” kitabının ardından, 26. Dönem Türkiye geneli ve Denizli, il-ilçe ziyaretleri konulu Faaliyet Raporu adlı kitabını çıkardı. Özkan çıkardığı kitabının ilkini AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz’e, “ Vizyon ve gayretiyle Denizlimize ve davamıza büyük değer katan kıymetli il başkanım Sayın Necip Filiz’in ilhamları ile vücut bulan iş bu faaliyet raporunu yine kendilerine arz etmekten onur duyarım… saygı ve muhabbetlerimle…” imzalayarak hediye etti.

 

 

Başkan Necip Filiz ise; “Milletvekillerimizin gerçekleştirdiği bütün faaliyetleri içeren kapsamlı rapor olması yönündeki düşüncemizi gerçekleştiren ve ilkini teslim aldığım Denizli Milletvekilimiz Sayın Cahit Özkan a; bu güzel çalışma için teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.