Pamukkale Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Tercih Desteği

PAMUKKALE 06.08.2020 - 11:49, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Pamukkale Belediyesi’nden Öğrencilere Ücretsiz Tercih Desteği

Pamukkale Belediyesi, YKS sonrası üniversite tercihi yapmaya hak kazanan adaylara10-14 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olarak ‘tercih danışmanlığı’ hizmeti verecek. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Öğrencilerimizi nüniversite tercihlerini bilinçli bir şekilde yapmaları için ücretsiz olarak tercih danışmanlığı hizmeti vereceğiz” dedi.   Eğitime verdiği desteklerden dolayı adından sıkça söz ettiren Pamukkale Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’de yeterli puan alıp üniversite tercihi yapmaya hak kazanan adaylara, bünyesinde bulundurduğu uzman psikolog rehberliğinde‘tercih danışmanlığı’ desteği sağlayacak. 10 -14 Ağustos tarihleri arasında Pamukkale Belediyesi, Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasında verilecek olan rehberlik ve danışmalık hizmetinden üniversite tercihi yapacak tüm öğrenciler ücretsiz olarak faydalanabilir. Danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyen tüm adaylar Pamukkale Belediyesi’ne ait 296 96 96 ve 444 9 220 nolu hatlardan Kültür İşleri Müdürlüğü’ne ulaşarak randevu alabilirler.     “GENÇLERİMİZİN DOĞRU TERCİH YAPMALARINA KATKI SAĞLIYORUZ” Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, zorlu ve stresli bir dönem olan tercih sürecinde üniversite adaylarına destek olacaklarını belirterek,“Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin üniversite tercihlerini bilinçli bir şekilde yapmalarına ve geleceklerine yön vermelerine katkı sağlıyoruz. Bu bağlamda öğrencilerimizin üniversite tercihlerini doğru bir şekilde yapmaları için belediyemiz bünyesinde bulunan uzman psikolog rehberliğinde ücretsiz olarak tercih danışmanlığı hizmeti vereceğiz. Gençlerimizin gönlünde yatan meslek doğrultusunda en doğru tercihi yapmaları için kendilerine yardımcı olacağız. Dilerim ki herkes gönlünden geçen ve hayalini kurduğu bölüme yerleşir. Üniversiteye yeni adım atacak tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.        

Pamukkale Belediyesi, YKS sonrası üniversite tercihi yapmaya hak kazanan adaylara10-14 Ağustos tarihleri arasında ücretsiz olarak ‘tercih danışmanlığı’ hizmeti verecek. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Öğrencilerimizi nüniversite tercihlerini bilinçli bir şekilde yapmaları için ücretsiz olarak tercih danışmanlığı hizmeti vereceğiz” dedi.

 

Eğitime verdiği desteklerden dolayı adından sıkça söz ettiren Pamukkale Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’de yeterli puan alıp üniversite tercihi yapmaya hak kazanan adaylara, bünyesinde bulundurduğu uzman psikolog rehberliğinde‘tercih danışmanlığı’ desteği sağlayacak. 10 -14 Ağustos tarihleri arasında Pamukkale Belediyesi, Atatürk Caddesi’ndeki ek hizmet binasında verilecek olan rehberlik ve danışmalık hizmetinden üniversite tercihi yapacak tüm öğrenciler ücretsiz olarak faydalanabilir. Danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyen tüm adaylar Pamukkale Belediyesi’ne ait 296 96 96 ve 444 9 220 nolu hatlardan Kültür İşleri Müdürlüğü’ne ulaşarak randevu alabilirler.

 

 

“GENÇLERİMİZİN DOĞRU TERCİH YAPMALARINA KATKI SAĞLIYORUZ”


Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, zorlu ve stresli bir dönem olan tercih sürecinde üniversite adaylarına destek olacaklarını belirterek,“Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin üniversite tercihlerini bilinçli bir şekilde yapmalarına ve geleceklerine yön vermelerine katkı sağlıyoruz. Bu bağlamda öğrencilerimizin üniversite tercihlerini doğru bir şekilde yapmaları için belediyemiz bünyesinde bulunan uzman psikolog rehberliğinde ücretsiz olarak tercih danışmanlığı hizmeti vereceğiz. Gençlerimizin gönlünde yatan meslek doğrultusunda en doğru tercihi yapmaları için kendilerine yardımcı olacağız. Dilerim ki herkes gönlünden geçen ve hayalini kurduğu bölüme yerleşir. Üniversiteye yeni adım atacak tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.