Pamukkale’de İkinci Dönem İngilizce Kurslarına Başvurular Başladı

PAMUKKALE 14.02.2018 - 16:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Pamukkale’de İkinci Dönem İngilizce Kurslarına Başvurular Başladı

Pamukkale Belediyesi’nin Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın ikinci dönem başvuruları başladı. Kursa katılmak isteyenler 19 Şubat 2018 Pazartesi tarihinde kadar kayıt yaptırabilecekler.   Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, ülkemizin güzel günlerine ışık tutan gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak adına gerçekleştirdiğimiz ve yoğun ilgi gösterilen ücretsiz İngilizce konuşma kurslarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.   Birçok konuda öncülük etmeye devam eden Pamukkale Belediyesi, eğitim alanında devamlılık gösteren projelerinden biri olan Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’na 2018 yılında da devam ediyor. Pamukkale Belediyesi ve Denizli Gençlik Merkezi ortaklığında devam eden kursların ikinci dönem başvuruları 19 Şubat 2018 tarihinde sona eriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AB Bakanlığı tarafından akredite edilmiş Denizli’nin tek kuruluşu olan Pamukkale Belediyesi’nin Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu kapsamında yürüttüğü ‘Pamukkale’nin Mutlu Misafirleri’ adlı projesinin tüm hızıyla devam ediyor. Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın Denizli’de yaşayan tüm 16-25 yaş arasındaki gençleri kapsadığını söyleyen Başkan Gürlesin, İspanya, Romanya ve İtalya’dan gelen gönüllü eğitmenlerin Denizlili gençlere İngilizce konuşma ve kültür dersleri verdiğini kaydetti. Kurslara başvuru yapmak isteyen gençlerin Pamukkale Belediyesi’nin resmi web sayfası olan www.pamukkale.bel.tr adresinde bulunan formu doldurmaları gerektiğini ifade eden Başkan Gürlesin, belediye olarak hayata geçirdikleri projelerin günü birlik olmadığını, gerçekleştirdikleri çalışmaların topluma kalıcı faydalar sağlamasına dikkat ettiklerini belirtti. Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, eğitimde, sağlıkta, emniyette ve sosyal belediyecilikte öncü bir belediyeyiz. Projelerimizle eğitime ve özellikle gençliğe büyük önem vermekteyiz. Ücretsiz İngilizce Konuşma Kurslarımızla da büyük bir farklılık yarattığımızı görmekteyiz. Sadece ilçe sınırlarımızda değil Denizli ilinde yaşayan tüm gençlerimize yönelik hazırladığımız kurslarımıza gençlerimizin ilgisi oldukça fazla. Kurslarımıza katılım sağlayan gençlerimizden, projemiz kapsamında edindikleri kazanımların hem okul hem de iş hayatında büyük yararı olduğu söylüyorlar. Bu da bizim hedefimize ulaştığımızın en önemli kanıtıdır. 2018 yılının ikinci dönem başvuruları başladı. 19 Şubat’ta sona erecek. Ücretsiz İngilizce kurslarımıza tüm gençlerimizi katılmaya davet ediyorum” dedi.   Pamukkale Belediyesi ve Denizli Gençlik Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları, Pamukkale Belediyesi Atatürk Caddesi’nde ki Ek Hizmet Binasında ve Denizli Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek. Kurslara ücretsiz katılım için www.pamukkale.bel.tr adresinde bulunan başvuru formunun en geç 19 Şubat 2018 17:00’a kadar doldurulması gerekiyor.    

Pamukkale Belediyesi’nin Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın ikinci dönem başvuruları başladı. Kursa katılmak isteyenler 19 Şubat 2018 Pazartesi tarihinde kadar kayıt yaptırabilecekler.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, ülkemizin güzel günlerine ışık tutan gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak adına gerçekleştirdiğimiz ve yoğun ilgi gösterilen ücretsiz İngilizce konuşma kurslarımıza ara vermeden devam ediyoruz” dedi.

 

Birçok konuda öncülük etmeye devam eden Pamukkale Belediyesi, eğitim alanında devamlılık gösteren projelerinden biri olan Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’na 2018 yılında da devam ediyor. Pamukkale Belediyesi ve Denizli Gençlik Merkezi ortaklığında devam eden kursların ikinci dönem başvuruları 19 Şubat 2018 tarihinde sona eriyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AB Bakanlığı tarafından akredite edilmiş Denizli’nin tek kuruluşu olan Pamukkale Belediyesi’nin Avrupa Gönüllü Hizmeti Akreditasyonu kapsamında yürüttüğü ‘Pamukkale’nin Mutlu Misafirleri’ adlı projesinin tüm hızıyla devam ediyor. Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları’nın Denizli’de yaşayan tüm 16-25 yaş arasındaki gençleri kapsadığını söyleyen Başkan Gürlesin, İspanya, Romanya ve İtalya’dan gelen gönüllü eğitmenlerin Denizlili gençlere İngilizce konuşma ve kültür dersleri verdiğini kaydetti. Kurslara başvuru yapmak isteyen gençlerin Pamukkale Belediyesi’nin resmi web sayfası olan www.pamukkale.bel.tr adresinde bulunan formu doldurmaları gerektiğini ifade eden Başkan Gürlesin, belediye olarak hayata geçirdikleri projelerin günü birlik olmadığını, gerçekleştirdikleri çalışmaların topluma kalıcı faydalar sağlamasına dikkat ettiklerini belirtti. Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, eğitimde, sağlıkta, emniyette ve sosyal belediyecilikte öncü bir belediyeyiz. Projelerimizle eğitime ve özellikle gençliğe büyük önem vermekteyiz. Ücretsiz İngilizce Konuşma Kurslarımızla da büyük bir farklılık yarattığımızı görmekteyiz. Sadece ilçe sınırlarımızda değil Denizli ilinde yaşayan tüm gençlerimize yönelik hazırladığımız kurslarımıza gençlerimizin ilgisi oldukça fazla. Kurslarımıza katılım sağlayan gençlerimizden, projemiz kapsamında edindikleri kazanımların hem okul hem de iş hayatında büyük yararı olduğu söylüyorlar. Bu da bizim hedefimize ulaştığımızın en önemli kanıtıdır. 2018 yılının ikinci dönem başvuruları başladı. 19 Şubat’ta sona erecek. Ücretsiz İngilizce kurslarımıza tüm gençlerimizi katılmaya davet ediyorum” dedi.

 

Pamukkale Belediyesi ve Denizli Gençlik Merkezi’nin ortaklaşa düzenlediği Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları, Pamukkale Belediyesi Atatürk Caddesi’nde ki Ek Hizmet Binasında ve Denizli Gençlik Merkezi’nde düzenlenecek. Kurslara ücretsiz katılım için www.pamukkale.bel.tr adresinde bulunan başvuru formunun en geç 19 Şubat 2018 17:00’a kadar doldurulması gerekiyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.