PAÜ Halkoyunları Topluluğu Türkiye’yi, Romanya’da temsil etti

KÜLTÜR 29.08.2018 - 16:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

PAÜ Halkoyunları Topluluğu Türkiye’yi, Romanya’da temsil etti

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Halkoyunları Topluluğu, 15-21 Ağustos tarihleri arasında Romanya’da düzenlenen Uluslararası Folklor Festivali’nde, Türkiye’yi 30 öğrenci temsil etti.  Türkiye, Bulgaristan, Ukrayna, Makedonya, Moldova, Arnavutluk ve Romanya’dan toplam 12 halkoyunu topluluğunun yer aldığı Romanya’nın, Targu Mures kentinde düzenlenen Uluslararası Folklor Festivali’nde Topluluk danışmanı Öğretim Görevlisi Ramazan Tegiz yönetimindeki PAÜ Halkoyunları Topluluğu; Teke, Zeybek ve Kırklareli yörelerine ait halkoyunlarıyla ülkemizi ve Pamukkale Üniversitesi’ni başarıyla temsil etti.         

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Halkoyunları Topluluğu, 15-21 Ağustos tarihleri arasında Romanya’da düzenlenen Uluslararası Folklor Festivali’nde, Türkiye’yi 30 öğrenci temsil etti. 


Türkiye, Bulgaristan, Ukrayna, Makedonya, Moldova, Arnavutluk ve Romanya’dan toplam 12 halkoyunu topluluğunun yer aldığı Romanya’nın, Targu Mures kentinde düzenlenen Uluslararası Folklor Festivali’nde Topluluk danışmanı Öğretim Görevlisi Ramazan Tegiz yönetimindeki PAÜ Halkoyunları Topluluğu; Teke, Zeybek ve Kırklareli yörelerine ait halkoyunlarıyla ülkemizi ve Pamukkale Üniversitesi’ni başarıyla temsil etti. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.