Polis'ten kaçan şahıs sarhoş ve silahlı çıktı

ASAYİŞ 24.10.2017 - 08:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Polis'ten kaçan şahıs sarhoş ve silahlı çıktı

Denizli Çivril ilçesinde uygulama yapan polis ekiplerinden kaçan şahıs ve aracından iki adet ruhsatsız silah çıktı.   Asayiş denetimi için uygulama yapan Çivril Emniyet Müdürlüğü ekipleri dur ihtarına uymayan araçta yaptığı aramada iki adet ruhsatsız silah yakaladı.   Edinilen bilgiye göre Çarşı merkezinde trafik denetimi yapan ekipler dur ihtarına uymayan bir aracı takibe aldı. Uygulama merkezinden kaçan araç sürücüsünü Hamam mahallesinde yakalayan ekipler sürücü G. Adıkadı’nı gözaltına aldı. Yapılan ilk kontrolde alkollü olduğu belirlenen G. Adıkadı’nın yapılan üst aramasında bir adet Baretta marka silah bulunurken araçta yapılan aramada da yine Baretta marka silah ile iki adet şarjör ve mermiler ele geçirildi.   Sağlık kontrolünden sonra polis merkezinde ifadesi alınan G. Adıkadı adliyeye sevk edildi. Kaynak (yesilcivrilgazetesi) Foto: Arşiv

Denizli Çivril ilçesinde uygulama yapan polis ekiplerinden kaçan şahıs ve aracından iki adet ruhsatsız silah çıktı.

 

Asayiş denetimi için uygulama yapan Çivril Emniyet Müdürlüğü ekipleri dur ihtarına uymayan araçta yaptığı aramada iki adet ruhsatsız silah yakaladı.

 

Edinilen bilgiye göre Çarşı merkezinde trafik denetimi yapan ekipler dur ihtarına uymayan bir aracı takibe aldı. Uygulama merkezinden kaçan araç sürücüsünü Hamam mahallesinde yakalayan ekipler sürücü G. Adıkadı’nı gözaltına aldı. Yapılan ilk kontrolde alkollü olduğu belirlenen G. Adıkadı’nın yapılan üst aramasında bir adet Baretta marka silah bulunurken araçta yapılan aramada da yine Baretta marka silah ile iki adet şarjör ve mermiler ele geçirildi.

 

Sağlık kontrolünden sonra polis merkezinde ifadesi alınan G. Adıkadı adliyeye sevk edildi. Kaynak (yesilcivrilgazetesi) Foto: Arşiv

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.