Prime yüzde yüz zam...

SPOR 28.01.2019 - 20:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Prime yüzde yüz zam...

Denizlispor Yönetim Kurulu, Adana Demirspor galibiyet primine yüzde 100 zam yaptı. 5-1’lik skorla 3 puanı hanesine yazdırıp, liderlik koltuğuna kurulan yeşil siyahlı ekip bu galibiyet için tam 16’şar bin lira prim alacak.   Denizlispor Yönetim Kurulu, Adana Demirspor galibiyet primine yüzde 100 zam yaptı. 5-1’lik skorla 3 puanı hanesine yazdırıp, liderlik koltuğuna kurulan yeşil siyahlı ekip bu galibiyet için tam 16’şar bin lira prim alacak. Maç bitiminde soyunma odasına giren Denizlisporlu kurmaylar, galibiyeti kutlayıp şarkılar söyledikten sonra futbolculara prim miktarını da açıkladı.   Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, maç öncesi para konuşmadıklarını ifade ederek, “Maç bitiminde arkadaşlarımızın yanına gittik ve primin 16 bin TL olduğunu açıkladık. Coşkuyla karşılandı. Hepsi bunu fazlasıyla hak etti. Anaların sütü gibi helal olsun” diye konuştu.  

Denizlispor Yönetim Kurulu, Adana Demirspor galibiyet primine yüzde 100 zam yaptı. 5-1’lik skorla 3 puanı hanesine yazdırıp, liderlik koltuğuna kurulan yeşil siyahlı ekip bu galibiyet için tam 16’şar bin lira prim alacak.

 

Denizlispor Yönetim Kurulu, Adana Demirspor galibiyet primine yüzde 100 zam yaptı. 5-1’lik skorla 3 puanı hanesine yazdırıp, liderlik koltuğuna kurulan yeşil siyahlı ekip bu galibiyet için tam 16’şar bin lira prim alacak. Maç bitiminde soyunma odasına giren Denizlisporlu kurmaylar, galibiyeti kutlayıp şarkılar söyledikten sonra futbolculara prim miktarını da açıkladı.

 

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, maç öncesi para konuşmadıklarını ifade ederek, “Maç bitiminde arkadaşlarımızın yanına gittik ve primin 16 bin TL olduğunu açıkladık. Coşkuyla karşılandı. Hepsi bunu fazlasıyla hak etti. Anaların sütü gibi helal olsun” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.