Şahin Tin; "Anayasa Milletimize Emanet"

SİYASET 25.01.2017 - 10:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Şahin Tin; "Anayasa Milletimize Emanet"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, il teşkilat binasında vatandaşlarla biraraya geldi. Şahin Tin; “Gazi Meclis’imiz Anayasa değişikliği ile ilgili tarihi bir adım atarak bu kutlu vazifeyi yerine getirdi. Artık Anayasa değişikliği milletimize emanet” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli il başkanlığında vatandaşlar ve partililerle biraraya gelerek talepleri dinledi. Milletvekili Şahin Tin, Meclis’te yapılan görüşmelerin ardından kabul edilerek yasalaşan Anayasa değişikliği talebine ilişkin de vatandaşlara bilgiler aktardı.   Teşkilat binasında yaptığı görüşmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şahin Tin; “Bugün il başkanlığımızda hemşerilerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımızın sorunları ve taleplerini dinledik ve onların ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştık. Aynı zamanda yine bugün teşkilatımızın ilçe başkanları ile ve muhtarlarla da görüşmeler yaptık. Dinlediğimiz ve aldığımız notlar çerçevesinde gerekli olan yardım ve çalışmalarımızı yaptık. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yasama faaliyetlerinin uzun sürmesi ve Anayasa değişikliği teklifini içeren görüşmelerin de yoğun bir şekilde devam etmesinden dolayı Ankara’da mesaimiz biraz uzun sürdü. Her fırsatta vatandaşlarımızın arasında olmaya gayret ediyoruz. Bu hafta Meclis çalışmalarına verilen arada yine vatandaşlarımızla bir araya geldik” dedi.     HALKIMIZI BİLGİLENDİRİYORUZ   Meclis’te kabul edilen Anayasa değişikliğinin ardından artık referandum sürecinin başlayacağını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Referandum sürecinde Anayasa değişikliğini halkımıza emanet ediyoruz. İnşallah hayırlısıyla halkımız da evet kararıyla anayasa değişikliğini belli bir sonuca taşıyacaktır. Yine burada gerek teşkilatımız ve gerekse vatandaşlarımıza Ankara’daki çalışmalarımızla ilgili bilgilendirmeler yapıyoruz. Ayrıca Denizli’mizin yerel sorunlarıyla ilgili de yapılabilecek olan çalışmalarla ilgili gerekli olan görüşmeleri yapıyoruz. Milletvekili seçildiğimiz ilk günden beri milletimizin taleplerine asla kulak tıkayanlardan olmadık. Her zaman milletimizle birlikte olmayı kendimize ilke edindik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.    
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, il teşkilat binasında vatandaşlarla biraraya geldi. Şahin Tin; “Gazi Meclis’imiz Anayasa değişikliği ile ilgili tarihi bir adım atarak bu kutlu vazifeyi yerine getirdi. Artık Anayasa değişikliği milletimize emanet” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli il başkanlığında vatandaşlar ve partililerle biraraya gelerek talepleri dinledi. Milletvekili Şahin Tin, Meclis’te yapılan görüşmelerin ardından kabul edilerek yasalaşan Anayasa değişikliği talebine ilişkin de vatandaşlara bilgiler aktardı.

 

Teşkilat binasında yaptığı görüşmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şahin Tin; “Bugün il başkanlığımızda hemşerilerimizle bir araya geldik. Vatandaşlarımızın sorunları ve taleplerini dinledik ve onların ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştık. Aynı zamanda yine bugün teşkilatımızın ilçe başkanları ile ve muhtarlarla da görüşmeler yaptık. Dinlediğimiz ve aldığımız notlar çerçevesinde gerekli olan yardım ve çalışmalarımızı yaptık. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yasama faaliyetlerinin uzun sürmesi ve Anayasa değişikliği teklifini içeren görüşmelerin de yoğun bir şekilde devam etmesinden dolayı Ankara’da mesaimiz biraz uzun sürdü. Her fırsatta vatandaşlarımızın arasında olmaya gayret ediyoruz. Bu hafta Meclis çalışmalarına verilen arada yine vatandaşlarımızla bir araya geldik” dedi.

 

 

HALKIMIZI BİLGİLENDİRİYORUZ

 

Meclis’te kabul edilen Anayasa değişikliğinin ardından artık referandum sürecinin başlayacağını belirten Milletvekili Şahin Tin, “Referandum sürecinde Anayasa değişikliğini halkımıza emanet ediyoruz. İnşallah hayırlısıyla halkımız da evet kararıyla anayasa değişikliğini belli bir sonuca taşıyacaktır. Yine burada gerek teşkilatımız ve gerekse vatandaşlarımıza Ankara’daki çalışmalarımızla ilgili bilgilendirmeler yapıyoruz. Ayrıca Denizli’mizin yerel sorunlarıyla ilgili de yapılabilecek olan çalışmalarla ilgili gerekli olan görüşmeleri yapıyoruz. Milletvekili seçildiğimiz ilk günden beri milletimizin taleplerine asla kulak tıkayanlardan olmadık. Her zaman milletimizle birlikte olmayı kendimize ilke edindik. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.