Şahin Tin; “Hastalarımıza Şifa Olsun”

GÜNDEM 16.07.2020 - 12:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Şahin Tin; “Hastalarımıza Şifa Olsun”

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 1’i kanser, 2’si kas-iskelet sistemi olmak üzere 18 ilaç daha SGK’nın geri ödeme listesine dahil edildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.   Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,  Olağanüstü İlaç Geri Ödeme Komisyonun yapmış olduğu toplantı sonrasında, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından gerçekleştirilen düzenlemeye ilişkin bilgileri paylaştı.   Temininde güçlük yaşanan, hayati önem arz eden ve halk sağlığını yakından ilgilendirmesi nedeniyle acil tedbir alınması gereken ilaçlar için toplanıldığını, bu doğrultuda kararlar alındığını belirten Bakan Selçuk, geri ödeme listesine alınan 18 ilaçla birlikte ruhsatlı ilaç sayısının 8.265’e ulaştığını açıkladı.   Yapılan düzenlemeyle geri ödeme listesine eklenen ilaçlar arasında 1 kanser, 2 kas- iskelet sistemi tedavisinde kullanılan ilaçlar da bulunuyor.   Bakan Selçuk’un açıklamasının ardından, Milletvekili Şahin Tin sosyal medya hesabından; “Hastalarımızın ilaca kolay ulaşımını sağlamak için temininde güçlük çekilen 1’i kanser, 2’si kas-iskelet sistemi olmak üzere 18 ilaç daha SGK’nın geri ödeme listesine dahil edildi. Böylelikle 8.265 ruhsatlı ilaç SGK’nın geri ödeme listesine alınmış oldu. Hastalarımıza şifa olsun” ifadelerine yer verdi.    

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 1’i kanser, 2’si kas-iskelet sistemi olmak üzere 18 ilaç daha SGK’nın geri ödeme listesine dahil edildiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,  Olağanüstü İlaç Geri Ödeme Komisyonun yapmış olduğu toplantı sonrasında, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından gerçekleştirilen düzenlemeye ilişkin bilgileri paylaştı.

 

Temininde güçlük yaşanan, hayati önem arz eden ve halk sağlığını yakından ilgilendirmesi nedeniyle acil tedbir alınması gereken ilaçlar için toplanıldığını, bu doğrultuda kararlar alındığını belirten Bakan Selçuk, geri ödeme listesine alınan 18 ilaçla birlikte ruhsatlı ilaç sayısının 8.265’e ulaştığını açıkladı.

 

Yapılan düzenlemeyle geri ödeme listesine eklenen ilaçlar arasında 1 kanser, 2 kas- iskelet sistemi tedavisinde kullanılan ilaçlar da bulunuyor.

 

Bakan Selçuk’un açıklamasının ardından, Milletvekili Şahin Tin sosyal medya hesabından; “Hastalarımızın ilaca kolay ulaşımını sağlamak için temininde güçlük çekilen 1’i kanser, 2’si kas-iskelet sistemi olmak üzere 18 ilaç daha SGK’nın geri ödeme listesine dahil edildi. Böylelikle 8.265 ruhsatlı ilaç SGK’nın geri ödeme listesine alınmış oldu. Hastalarımıza şifa olsun” ifadelerine yer verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.