Sancar, CHP Grup Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi

SİYASET 09.07.2018 - 22:04, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sancar, CHP Grup Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili H.Teoman Sancar, CHP Grup Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildi.   CHP, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yönetimi için grup başkanvekillikleri, grup yönetim kurulu üyelikleri, grup disiplin kurulu üyelikleri ve grup denetçileri için seçim yaptı. Grup Yönetim Kurulu Üyeliği’ne aday olan H.Teoman Sancar, basına kapalı gerçekleşen oylamada üyeliğe seçildi.   Yeni görevi nedeniyle açıklama yapan CHP’li Sancar, partisinin başarısı için verilen her görevi layıkıyla yerine getireceğini kaydetti.   ‘VATANDAŞ ODAKLI SİYASET ANLAYIŞIMIZ DEVAM EDECEK’ TBMM’de Denizli ilini temsil etmekten büyük onur duyduğunu ifade eden Sancar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Öncelikle bu göreve şahsımı layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere partimizin seçilmiş tüm milletvekillerine teşekkür ederim. CHP olarak ülkemizin çağdaş geleceğine ışık tutmaya devam edeceğiz. Kapımız tüm Denizlili hemşerilerimize ve tüm yurttaşlarımıza sonuna kadar açık olacaktır. Yılmadan, yorulmadan halkımıza hizmet edeceğiz. TBMM’deki odam zemin katta bulunmakta ve Denizlimizin plakası olan 20 numaradır" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili H.Teoman Sancar, CHP Grup Yönetim Kurulu Üyeliği’ne seçildi.

 

CHP, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) yönetimi için grup başkanvekillikleri, grup yönetim kurulu üyelikleri, grup disiplin kurulu üyelikleri ve grup denetçileri için seçim yaptı. Grup Yönetim Kurulu Üyeliği’ne aday olan H.Teoman Sancar, basına kapalı gerçekleşen oylamada üyeliğe seçildi.

 

Yeni görevi nedeniyle açıklama yapan CHP’li Sancar, partisinin başarısı için verilen her görevi layıkıyla yerine getireceğini kaydetti.

 

‘VATANDAŞ ODAKLI SİYASET ANLAYIŞIMIZ DEVAM EDECEK’

TBMM’de Denizli ilini temsil etmekten büyük onur duyduğunu ifade eden Sancar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Öncelikle bu göreve şahsımı layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere partimizin seçilmiş tüm milletvekillerine teşekkür ederim. CHP olarak ülkemizin çağdaş geleceğine ışık tutmaya devam edeceğiz. Kapımız tüm Denizlili hemşerilerimize ve tüm yurttaşlarımıza sonuna kadar açık olacaktır. Yılmadan, yorulmadan halkımıza hizmet edeceğiz. TBMM’deki odam zemin katta bulunmakta ve Denizlimizin plakası olan 20 numaradır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.