ŞEHİTLER VAR, HİÇ’LER İÇİN…

DİĞER 12.12.2016 - 14:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

ŞEHİTLER VAR, HİÇ’LER İÇİN…

denizli haber / denizli 20 haber / ŞEHİTLER VAR, HİÇ’LER İÇİN…

Kan kokuyor bu yer, bu toprak...  Şehrin minarelerinden ezan, “ALLAHU EKBER” derken, Bayrak, onunla beraber dalgalanırken Kan kokuyor bu millet...  Anam kan ağlıyor, babam içmiş şerbetini yüreği yanıyor...  Bacım yasta... Kan kusuyor... Omuza alınmış, bedenler... Toprağa dikiliyor, cansız fideler...  Fideyi suladığım su kan kokuyor... Bu şehir, bu toprak yağan yağmur… KAN KOKUYOR...   Evet, koca bir ülke kana boyandı ve bu kaçıncı…  Bu soysuzlara lanetler okundu, isyan edilip, baş kaldırıldı. Sonuç? Ne oldu ya ne oldu, bırak bir şehri bir mahalleyi kana bulamaktan korkmayan şerefsizlere engel olabildiniz mi? Hadi. Durmayın…! Yazın,ağız dolusu küfürler de edin ne olacak, nereye varacak bu, bu şekilde.. Neyin izahını yapabileceğiz… YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!    
denizli haber / denizli 20 haber / ŞEHİTLER VAR, HİÇ’LER İÇİN…

Kan kokuyor bu yer, bu toprak... 

Şehrin minarelerinden ezan, “ALLAHU EKBER” derken,

Bayrak, onunla beraber dalgalanırken
Kan kokuyor bu millet... 
Anam kan ağlıyor, babam içmiş şerbetini yüreği yanıyor... 
Bacım yasta... Kan kusuyor...
Omuza alınmış, bedenler...
Toprağa dikiliyor, cansız fideler... 
Fideyi suladığım su kan kokuyor...
Bu şehir, bu toprak yağan yağmur… KAN KOKUYOR...

 

Evet, koca bir ülke kana boyandı ve bu kaçıncı…  Bu soysuzlara lanetler okundu, isyan edilip, baş kaldırıldı. Sonuç? Ne oldu ya ne oldu, bırak bir şehri bir mahalleyi kana bulamaktan korkmayan şerefsizlere engel olabildiniz mi? Hadi. Durmayın…! Yazın,ağız dolusu küfürler de edin ne olacak, nereye varacak bu, bu şekilde.. Neyin izahını yapabileceğiz…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.