Sema Ramazanoğlu O dönemi anlatacak

GÜNDEM 28.02.2019 - 09:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Sema Ramazanoğlu O dönemi anlatacak

Denizli Gençlik Derneği tarafından düzenlenecek konferansa 64.Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı T.C. Cumhurbaşkanlığı Gıda ve Sağlık Politikaları kurulu üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu katılacak. Ramazanoğlu, konferansta tarihe kara leke olarak geçen 28 Şubat sürecini anlatacak.   Denizli Gençlik Derneği tarafından gerçekleştirilecek olan konferans, 2 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da Denizli İncilipınar İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenecek.   64.Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı T.C. Cumhurbaşkanlığı Gıda ve Sağlık Politikaları kurulu üyesi Dr.Sema Ramazanoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı konferansta, 28 Şubat sürecinde Haydarpaşa Numune Hastanesinde uzman doktor olarak çalışırken 28 Şubat gecesinden sonra değişen hastanenin başhekiminin başörtüsünü çıkarmasını istemesi, verdiği mücadeleleri, bugünlere gelme sürecini ve o dönemde yaşanan zorlukları anlatacak. Her biri ders niteliğinde olan bilgilerle konuklarla paylaşacaktır.   Bayanlara yönelik olan programda katılımcılara o dönemde ki mücadelelere hitaben Şal hediye edileceği belirtildi.  

Denizli Gençlik Derneği tarafından düzenlenecek konferansa 64.Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı T.C. Cumhurbaşkanlığı Gıda ve Sağlık Politikaları kurulu üyesi Dr. Sema Ramazanoğlu katılacak. Ramazanoğlu, konferansta tarihe kara leke olarak geçen 28 Şubat sürecini anlatacak.

 

Denizli Gençlik Derneği tarafından gerçekleştirilecek olan konferans, 2 Mart Cumartesi günü saat 14.00’da Denizli İncilipınar İmam Hatip Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenecek.

 

64.Hükümet Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı T.C. Cumhurbaşkanlığı Gıda ve Sağlık Politikaları kurulu üyesi Dr.Sema Ramazanoğlu’nun konuşmacı olarak katılacağı konferansta, 28 Şubat sürecinde Haydarpaşa Numune Hastanesinde uzman doktor olarak çalışırken 28 Şubat gecesinden sonra değişen hastanenin başhekiminin başörtüsünü çıkarmasını istemesi, verdiği mücadeleleri, bugünlere gelme sürecini ve o dönemde yaşanan zorlukları anlatacak. Her biri ders niteliğinde olan bilgilerle konuklarla paylaşacaktır.

 

Bayanlara yönelik olan programda katılımcılara o dönemde ki mücadelelere hitaben Şal hediye edileceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.