“Silahlı Yaralama” Olayının Şüphelileri Yakalandı

ASAYİŞ 03.03.2017 - 15:10, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

“Silahlı Yaralama” Olayının Şüphelileri Yakalandı

Denizli Pamukkale İlçesinde restoranda bir şahsı silahla ayağından yaralayan kişiler yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 28 Şubat 2017 günü saat:01:00 sıralarında Pamukkale İlçesi Çamlaraltı Mahallesi Çamlık Caddesi üzerinde faaliyet gösteren restoranda bir şahsın ayağından hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmasıyla meydana gelen silahlı yaralama olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olaya karıştıkları tespit edilen İ.K, M.K, M.K, M.Ö. isimli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Yakalanan  4 kişi Adli mercilere sevk edildi.   Olayda silah kullandıkları tespit edilen İ.K ve M.K  isimli şahıslar adli kontrol şartı ile serbest kalmışlardır.
Denizli Pamukkale İlçesinde restoranda bir şahsı silahla ayağından yaralayan kişiler yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 28 Şubat 2017 günü saat:01:00 sıralarında Pamukkale İlçesi Çamlaraltı Mahallesi Çamlık Caddesi üzerinde faaliyet gösteren restoranda bir şahsın ayağından hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralanmasıyla meydana gelen silahlı yaralama olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda olaya karıştıkları tespit edilen İ.K, M.K, M.K, M.Ö. isimli şahıslar Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Yakalanan  4 kişi Adli mercilere sevk edildi.

 

Olayda silah kullandıkları tespit edilen İ.K ve M.K  isimli şahıslar adli kontrol şartı ile serbest kalmışlardır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.