Sinek ısırığı sanıyorsunuz ama...

YAŞAM 22.07.2017 - 11:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Sinek ısırığı sanıyorsunuz ama...

Gribe benzer semptomlar Bir anda öksürmeye başladıysanız, boğazınız ağrıyorsa, iltihap varsa alerjiniz olabilir.

Gribe benzer semptomlar Bir anda öksürmeye başladıysanız, boğazınız ağrıyorsa, iltihap varsa alerjiniz olabilir.Ciltte döküntüler Sıcak havalarda ciltte beliren kırmızı döküntülerin sinek ısırığı veya isilik olduğu düşünülür. Ancak sinek ısırıkları da alerjik reaksiyona neden olabilir.Kıyafetlerinizle yakın temasta olan bölgelerinizde çıkan döküntülere de dikkat edin! Cildiniz giydiğiniz kumaşa veya kullandığınız deterjana reaksiyon gösteriyor olabilir.   GÖZDE KAŞINTI, GÖZ KAPAKLARINDA ŞİŞLİK En yaygın görülen alerjik reaksiyonların başında kaşıntılı ve sulu gözler gelir. Bu semptomlar genellikle polenlerden veya evcil hayvan kepeğinden kaynaklanır. Yüzünüzde ve vücudunuzun diğer bölgelerinde şişlik varsa buna özellikle dikkat etmelisiniz. Bu büyük ihtimalle alerjen bir yemeğe vücudunuzun gösterdiği reaksiyondur. Alerjik reaksiyonlar bir haftadan fazla devam ediyorsa, ilaç kullanmanıza rağmen geçmiyorsa doktorunuza danışın!
Gribe benzer semptomlar Bir anda öksürmeye başladıysanız, boğazınız ağrıyorsa, iltihap varsa alerjiniz olabilir.

Gribe benzer semptomlar Bir anda öksürmeye başladıysanız, boğazınız ağrıyorsa, iltihap varsa alerjiniz olabilir.Ciltte döküntüler Sıcak havalarda ciltte beliren kırmızı döküntülerin sinek ısırığı veya isilik olduğu düşünülür. Ancak sinek ısırıkları da alerjik reaksiyona neden olabilir.Kıyafetlerinizle yakın temasta olan bölgelerinizde çıkan döküntülere de dikkat edin! Cildiniz giydiğiniz kumaşa veya kullandığınız deterjana reaksiyon gösteriyor olabilir.

 

GÖZDE KAŞINTI, GÖZ KAPAKLARINDA ŞİŞLİK

En yaygın görülen alerjik reaksiyonların başında kaşıntılı ve sulu gözler gelir. Bu semptomlar genellikle polenlerden veya evcil hayvan kepeğinden kaynaklanır.

Yüzünüzde ve vücudunuzun diğer bölgelerinde şişlik varsa buna özellikle dikkat etmelisiniz. Bu büyük ihtimalle alerjen bir yemeğe vücudunuzun gösterdiği reaksiyondur.

Alerjik reaksiyonlar bir haftadan fazla devam ediyorsa, ilaç kullanmanıza rağmen geçmiyorsa doktorunuza danışın!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.