Sürüyle dönmeyen çoban ölü bulundu

ASAYİŞ 14.02.2020 - 09:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Sürüyle dönmeyen çoban ölü bulundu

Denizli'nin Çameli ilçesinde, sürüsünü otlatmaya giden çoban akşam eve dönmeyince başlatılan arama çalışmaları sonrasında cansız bedenine ulaşıldı.   Çameli Kalınkoz Mahallesi’nde yaşayan Sabri Duru (47) isimli çoban, sürüsünü Dikmen Mevkii, Kızılin Dağı’nda otlatmak için götürdü. Akşam saatlerinde sürü geri dönerken, Duru geri dönmedi. Ailesi dönmeyen Duru’yu aramak için çıktığında talihsiz çobanın cansız bedeni su deposu mevkiinde bulundu.   İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Görgü tanıklarının iddialarına göre ağız ve burnunda kan izlerinin olduğu Duru’nun cesedinde olay yerine gelen jandarma ve savcı incelemede bulundu. Savcının incelemesi sonrası Sabri Duru’nun cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Duru’nun ölüm nedeni otopsi sonrası netlik kazanacağı belirtildi.   Öte yandan evli ve 1 çocuk babası Duru’nun 3 gün önce hırsızlar tarafından koyunlarının zorla alındığı ve satıldığı iddia edildi. Duru koyunları zorla çalan hırsızlar hakkında şikayetçi olduğu iddia edildi.   Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Denizli'nin Çameli ilçesinde, sürüsünü otlatmaya giden çoban akşam eve dönmeyince başlatılan arama çalışmaları sonrasında cansız bedenine ulaşıldı.

 

Çameli Kalınkoz Mahallesi’nde yaşayan Sabri Duru (47) isimli çoban, sürüsünü Dikmen Mevkii, Kızılin Dağı’nda otlatmak için götürdü. Akşam saatlerinde sürü geri dönerken, Duru geri dönmedi. Ailesi dönmeyen Duru’yu aramak için çıktığında talihsiz çobanın cansız bedeni su deposu mevkiinde bulundu.

 

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Görgü tanıklarının iddialarına göre ağız ve burnunda kan izlerinin olduğu Duru’nun cesedinde olay yerine gelen jandarma ve savcı incelemede bulundu. Savcının incelemesi sonrası Sabri Duru’nun cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Duru’nun ölüm nedeni otopsi sonrası netlik kazanacağı belirtildi.

 

Öte yandan evli ve 1 çocuk babası Duru’nun 3 gün önce hırsızlar tarafından koyunlarının zorla alındığı ve satıldığı iddia edildi. Duru koyunları zorla çalan hırsızlar hakkında şikayetçi olduğu iddia edildi.

 

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.