Tahliye mazgalları yüksek olursa!

DENİZLİ 07.01.2017 - 14:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Tahliye mazgalları yüksek olursa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin muhtelif yerlerde devam eden, alt yapı çalışmalarının tamamlanmaması tirajı komik görüntüleri ortaya çıkarıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin alt yapı çalışmalarının devam ettiği bölgelerde, vatandaşlar çamurdan; araç sürücüleri de çukurlaşmış yollardan şikayetçi olurken, yağmur tahliyesi için yapılan mazgallardaki düzensizlik dikkatlerden kaçmıyor.   Bir okurumuzun paylaştığı, bu görüntü çalışmaların ne kadar titiz yapıldığını bir kez daha gözler önüne seriyor.   Yapılan paylaşımın altına ilginç ve komik yorumlar yapıldı. En dikkat çeken ise " Olsun onlar logar yaptı su gitmiyorsa oda suyun ayıbı" yorumu oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Denizli'ye kazandırdığı büyük projelerin yanında vatandaşlar, alt yapı çalışmalarının sona ereceği vakit bu tür eksikliklerin ortadan kalkacağını ümit ediyor.    
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin muhtelif yerlerde devam eden, alt yapı çalışmalarının tamamlanmaması tirajı komik görüntüleri ortaya çıkarıyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin alt yapı çalışmalarının devam ettiği bölgelerde, vatandaşlar çamurdan; araç sürücüleri de çukurlaşmış yollardan şikayetçi olurken, yağmur tahliyesi için yapılan mazgallardaki düzensizlik dikkatlerden kaçmıyor.

 

Bir okurumuzun paylaştığı, bu görüntü çalışmaların ne kadar titiz yapıldığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

 

Yapılan paylaşımın altına ilginç ve komik yorumlar yapıldı. En dikkat çeken ise " Olsun onlar logar yaptı su gitmiyorsa oda suyun ayıbı" yorumu oldu. Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Denizli'ye kazandırdığı büyük projelerin yanında vatandaşlar, alt yapı çalışmalarının sona ereceği vakit bu tür eksikliklerin ortadan kalkacağını ümit ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.