Tavas'ta Trafik Kazası: 2'si Ağır 4 Yaralı

ASAYİŞ 16.09.2018 - 08:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Tavas'ta Trafik Kazası: 2'si Ağır 4 Yaralı

Denizli Tavas İlçesi'nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında kontrolü kaybeden otomobil takla attı. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.   İddialara göre, Denizli-Muğla karayolunda seyir halindeki Ahmet H. idaresindeki 43 NH 354 plakalı otomobil Hırka Mahallesine geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Savrulan otomobil yoldan çıktı ve karşı şeride geçerek şarampole yuvarlanarak takla attı.   Meydana gelen kaza sonrası sürücü Ahmet H. ve yanında ön yolcu koltuğunda oturan Mehmet H. ağır yaralandı ve araçta sıkıştı. Arka yolcu koltuğunda oturan Nahide H. ve Havva H. ise kendi imkanlarıyla yaralı olarak ters dönen araçtan çıkmayı başardı.   Meydana gelen kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Kazanın ihbar edilmesi üzerien kaza mahalline sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan iki kişiyi kurtarmaya çalışırken, sağlık ekipleri yaralı olarak çıkan iki kişiye ambulansta müdahale etti.   Kurtarmalar çalışmaları sonucunda araçta sıkışan ve ağır yaralanan Ahmet H. ve Mehmet H.  itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralı iki kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra 4 kişi hastaneye kaldırdı.    Kaza sonrası otomobil kullanılamaz hale gelirken kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.     Kaynak:mericulukus.tv  

Denizli Tavas İlçesi'nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında kontrolü kaybeden otomobil takla attı. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.


 

İddialara göre, Denizli-Muğla karayolunda seyir halindeki Ahmet H. idaresindeki 43 NH 354 plakalı otomobil Hırka Mahallesine geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıktı. Savrulan otomobil yoldan çıktı ve karşı şeride geçerek şarampole yuvarlanarak takla attı.

 

Meydana gelen kaza sonrası sürücü Ahmet H. ve yanında ön yolcu koltuğunda oturan Mehmet H. ağır yaralandı ve araçta sıkıştı. Arka yolcu koltuğunda oturan Nahide H. ve Havva H. ise kendi imkanlarıyla yaralı olarak ters dönen araçtan çıkmayı başardı.

 

Meydana gelen kazaya ilk müdahaleyi diğer sürücüler yaptı. Kazanın ihbar edilmesi üzerien kaza mahalline sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan iki kişiyi kurtarmaya çalışırken, sağlık ekipleri yaralı olarak çıkan iki kişiye ambulansta müdahale etti.

 

Kurtarmalar çalışmaları sonucunda araçta sıkışan ve ağır yaralanan Ahmet H. ve Mehmet H.  itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralı iki kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra 4 kişi hastaneye kaldırdı.

 

 Kaza sonrası otomobil kullanılamaz hale gelirken kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

 

 

Kaynak:mericulukus.tv

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.