Üstek moral bozmaya gerek yok

SPOR 31.01.2018 - 10:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Üstek moral bozmaya gerek yok

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, Pazartesi oynanan İstanbulspor karşılaşmasında alınan mağlubiyeti değerlendirdi. Oynanan oyunu beğenmediğini ifade eden Üstek, 3 futbolcu müjdesi verdi.   Başkan Mustafa Üstek; “İstanbulspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası oynanan oyundan memnun değilim. Taraftarımız ve camiamız rahat olsun. Dün bir stoper ile anlaştık. Bugün de bir orta saha ve birde golcü oyuncu burada olacak ve imza atacak. Moral bozmaya gerek yok, gerekenler yapılıyor ve yapılacak “ dedi.

Denizlispor Kulüp Başkanı Mustafa Üstek, Pazartesi oynanan İstanbulspor karşılaşmasında alınan mağlubiyeti değerlendirdi. Oynanan oyunu beğenmediğini ifade eden Üstek, 3 futbolcu müjdesi verdi.

 

Başkan Mustafa Üstek; “İstanbulspor karşısında alınan mağlubiyet sonrası oynanan oyundan memnun değilim. Taraftarımız ve camiamız rahat olsun. Dün bir stoper ile anlaştık. Bugün de bir orta saha ve birde golcü oyuncu burada olacak ve imza atacak. Moral bozmaya gerek yok, gerekenler yapılıyor ve yapılacak “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.