Uyuşturucuyu yendi girişimcilik belgesini kazandı

YAŞAM 15.12.2016 - 07:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Uyuşturucuyu yendi girişimcilik belgesini kazandı

denizli haber / denizli 20 haber / Uyuşturucuyu yendi girişimcilik belgesini kazandı

Türkiye İş Kurumu tarafından uyuşturucu bağımlılığı tedavisi gören veya rehabilitasyon sürecindeki kişilere yönelik olarak;yürütülen çalışmalarda Denizli'de tedavi gören bir kişi eğitim programını tamamlayarak sertifikasını aldı.   Türkiye İş Kurumu tarafından uyuşturucu bağımlılığı tedavisi gören veya rehabilitasyon sürecindeki kişilere yönelik olarak,iş ve meslek danışmanlığı, aktif işgücü hizmetleri (mesleki eğitim kursları, işbaşı ve girişimcilik eğitim programları),işe yerleştirme hizmetleri sunuluyor.    Bu kapsamda, Ş.T. isimli vatandaşın, AMATEM’DEKİ tedavisini tamamlayarak Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne başvurdu. 05 Şubat2016 tarihinde başlayan Girişimcilik Eğitim Programını tamamlayarak sertifikasını almaya hak kazandı.
denizli haber / denizli 20 haber / Uyuşturucuyu yendi girişimcilik belgesini kazandı

Türkiye İş Kurumu tarafından uyuşturucu bağımlılığı tedavisi gören veya rehabilitasyon sürecindeki kişilere yönelik olarak;yürütülen çalışmalarda Denizli'de tedavi gören bir kişi eğitim programını tamamlayarak sertifikasını aldı.

 

Türkiye İş Kurumu tarafından uyuşturucu bağımlılığı tedavisi gören veya rehabilitasyon sürecindeki kişilere yönelik olarak,iş ve meslek danışmanlığı, aktif işgücü hizmetleri (mesleki eğitim kursları, işbaşı ve girişimcilik eğitim programları),işe yerleştirme hizmetleri sunuluyor.

 

 Bu kapsamda, Ş.T. isimli vatandaşın, AMATEM’DEKİ tedavisini tamamlayarak Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne başvurdu. 05 Şubat2016 tarihinde başlayan Girişimcilik Eğitim Programını tamamlayarak sertifikasını almaya hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.