Vali Ahmet Altıparmak’ın Yeni Yıl Mesajı

DENİZLİ 31.12.2016 - 07:30, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Vali Ahmet Altıparmak’ın Yeni Yıl Mesajı

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, 2016 yılının son gününde 2017 yılına girerken, girecek olduğumuz yeni yıl ile ilgili istek ve temennilerini dile getiren mesaj yayınladı.

Vali Ahmet Altıparmak yayınlamış olduğu mesajında; "Sevgili Denizlililer, 2016 yılını geride bırakırken, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin daha huzurlu, mutlu ve müreffeh bir hayat sürmeleri konusunda umutlu olduğumuz yeni bir yıla giriyoruz.    Her geçen zaman dilimi esas itibarıyla, yaşanmışlıkların değerlendirilmesi fırsatını da içinde taşır. Şüphesiz geçmişe dair yapılan muhasebe, gelecek idrakinden yoksun bırakılmamalıdır. Bu çerçevede geride bıraktığımız bir yılın hatırlanması ve buradan çıkardığımız değerlendirmelerle önümüzdeki döneme, 2017 yılına, daha gerçekçi bir perspektiften bakma imkânı bulacağımızı düşünüyorum.   Denizli’mizin başta huzur ve güvenlik olmak üzere her anlamda daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız, Belediyelerimiz ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile koordinasyon içinde önemli bir yılı geride bıraktık. 2017 yılında da hep birlikte daha güzel bir Denizli için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hiç kuşkusuz bu hususta Denizli’de yaşayan her bir vatandaşımıza da önemli görevler düşmektedir. Bu anlayışla İlimizin ve ülkemizin bugüne kadar elde ettiği başarıları yeni başarılarla perçinlemeli, çocuklarımıza daha güzel ve müreffeh bir ülke bırakmanın çabası ve çalışması içerisinde olmalıyız.    Ülkemizin birlik ve beraberliğine, halkımızın huzur ve güvenine kasteden hain terör saldırılarına maruz kalarak hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza ve şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize bir kez daha sabır ve başsağlığı diliyorum.    Dün olduğu gibi bugün de, yarın da birlik ve beraberliğimize yönelen bu tehditlerin başarıya ulaşma şansı yoktur. Bizlere düşen; birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizi daha çok severek İlimiz ve ülkemiz için çalışmaktır.    Her konuda İlimizin gelişmesine katkı sağlayan özverili, çalışkan ve girişimci Denizli Halkı’na teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 2017 yılının ülkemiz, milletimiz, İlimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eder; çalışma arkadaşlarımın, İlimizde tatil yapan misafirlerimizin, Kamu personellerimizin ve tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, 2016 yılının son gününde 2017 yılına girerken, girecek olduğumuz yeni yıl ile ilgili istek ve temennilerini dile getiren mesaj yayınladı.

Vali Ahmet Altıparmak yayınlamış olduğu mesajında; "Sevgili Denizlililer, 2016 yılını geride bırakırken, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin daha huzurlu, mutlu ve müreffeh bir hayat sürmeleri konusunda umutlu olduğumuz yeni bir yıla giriyoruz. 

 

Her geçen zaman dilimi esas itibarıyla, yaşanmışlıkların değerlendirilmesi fırsatını da içinde taşır. Şüphesiz geçmişe dair yapılan muhasebe, gelecek idrakinden yoksun bırakılmamalıdır. Bu çerçevede geride bıraktığımız bir yılın hatırlanması ve buradan çıkardığımız değerlendirmelerle önümüzdeki döneme, 2017 yılına, daha gerçekçi bir perspektiften bakma imkânı bulacağımızı düşünüyorum.

 

Denizli’mizin başta huzur ve güvenlik olmak üzere her anlamda daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız, Belediyelerimiz ve Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile koordinasyon içinde önemli bir yılı geride bıraktık. 2017 yılında da hep birlikte daha güzel bir Denizli için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Hiç kuşkusuz bu hususta Denizli’de yaşayan her bir vatandaşımıza da önemli görevler düşmektedir. Bu anlayışla İlimizin ve ülkemizin bugüne kadar elde ettiği başarıları yeni başarılarla perçinlemeli, çocuklarımıza daha güzel ve müreffeh bir ülke bırakmanın çabası ve çalışması içerisinde olmalıyız. 

 

Ülkemizin birlik ve beraberliğine, halkımızın huzur ve güvenine kasteden hain terör saldırılarına maruz kalarak hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza ve şehit olan güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize bir kez daha sabır ve başsağlığı diliyorum. 

 

Dün olduğu gibi bugün de, yarın da birlik ve beraberliğimize yönelen bu tehditlerin başarıya ulaşma şansı yoktur. Bizlere düşen; birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizi daha çok severek İlimiz ve ülkemiz için çalışmaktır. 

 

Her konuda İlimizin gelişmesine katkı sağlayan özverili, çalışkan ve girişimci Denizli Halkı’na teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2017 yılının ülkemiz, milletimiz, İlimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eder; çalışma arkadaşlarımın, İlimizde tatil yapan misafirlerimizin, Kamu personellerimizin ve tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.