Vali Ali Fuat Atik Uyardı!

DENİZLİ 15.09.2020 - 11:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Vali Ali Fuat Atik Uyardı!

Her geçen gün Covid-19 salgının yayıldığı Denizli’de, kurallara uymayan ve test sonucu pozitif çıkmasına rağmen bir şey yokmuş gibi davranan vatandaşların duyarsızlığına Vali Ali Fuat Atik’ten uyarı geldi.   Vali Atik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, test sonuçları pozitif olduğu halde karantina kurallarına uymayanları uyararak tepkisini dile getirirken, bu kişiler hakkında cezai işlem ve adli soruşturma yapılacağını belirtti. Evlerinde karantina uygulanan vatandaşların kuralları ihlal etmeleri durumunda ücretli olarak KYK yurtlarında alıkonulacaklarını belirtti.   Vali Ali Fuat Atik, yaptığı paylaşımda; “ Covid-19 testi pozitif olduğu halde karantina kurallarını ihlal edenlere cezai işlem uygulanmakta, adli soruşturma yapılmakta ve ayrıca karantina süresince KYK yurtlarında ücretli olarak alıkonmaktadırlar. Lütfen kurallara uyalım. Virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değil!” ifadelerine yer verdi.  

Her geçen gün Covid-19 salgının yayıldığı Denizli’de, kurallara uymayan ve test sonucu pozitif çıkmasına rağmen bir şey yokmuş gibi davranan vatandaşların duyarsızlığına Vali Ali Fuat Atik’ten uyarı geldi.

 

Vali Atik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, test sonuçları pozitif olduğu halde karantina kurallarına uymayanları uyararak tepkisini dile getirirken, bu kişiler hakkında cezai işlem ve adli soruşturma yapılacağını belirtti. Evlerinde karantina uygulanan vatandaşların kuralları ihlal etmeleri durumunda ücretli olarak KYK yurtlarında alıkonulacaklarını belirtti.

 

Vali Ali Fuat Atik, yaptığı paylaşımda; “ Covid-19 testi pozitif olduğu halde karantina kurallarını ihlal edenlere cezai işlem uygulanmakta, adli soruşturma yapılmakta ve ayrıca karantina süresince KYK yurtlarında ücretli olarak alıkonmaktadırlar. Lütfen kurallara uyalım. Virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değil!” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.