Yasin Öztürk'ten Bahçeli'ye mesaj

SİYASET 19.10.2016 - 11:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yasin Öztürk'ten Bahçeli'ye mesaj

denizli haber / denizli 20 haber / Yasin Öztürk'ten Bahçeli'ye mesaj

MHP Denizli Eski İl Başkanı Yasin Öztürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yatağan kılıcı hediye eden Cafer Birtürk’ün fotoğrafını paylaşarak atıfta bulundu.   Yasin Öztürk’ün Denizli İl Başkanlığı döneminde MHP Genel Merkez tarafından, Meral Akşener’e yakın olmasından dolayı görevden alınmıştı. Daha sonra Genel Merkez tarafından, Öztürk ile birlikte 20 kişi disiplin kuruluna sevk edildi.   Yasin Öztürk, 1 Kasım seçimlerinde MHP Denizli 2. Sıra milletvekili adayı olan Cafer Birtürk’ün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hediye ettiği yatağan kılıcının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak “Tut ki Ali’den miras kaldı sana Zülfikar, Sende Ali’nin yüreği yoksa Zülfikar neye yarar” dedi. Yasin Öztürk’ün bu paylaşımı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve hediyeyi veren Cafer Birtürk’e mesaj niteliğinde atıfta bulunduğu yorumlarına neden oldu.  İşte o paylaşım;  
denizli haber / denizli 20 haber / Yasin Öztürk'ten Bahçeli'ye mesaj

MHP Denizli Eski İl Başkanı Yasin Öztürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yatağan kılıcı hediye eden Cafer Birtürk’ün fotoğrafını paylaşarak atıfta bulundu.

 

Yasin Öztürk’ün Denizli İl Başkanlığı döneminde MHP Genel Merkez tarafından, Meral Akşener’e yakın olmasından dolayı görevden alınmıştı. Daha sonra Genel Merkez tarafından, Öztürk ile birlikte 20 kişi disiplin kuruluna sevk edildi.

 

Yasin Öztürk, 1 Kasım seçimlerinde MHP Denizli 2. Sıra milletvekili adayı olan Cafer Birtürk’ün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hediye ettiği yatağan kılıcının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak “Tut ki Ali’den miras kaldı sana Zülfikar, Sende Ali’nin yüreği yoksa Zülfikar neye yarar” dedi.

Yasin Öztürk’ün bu paylaşımı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye ve hediyeyi veren Cafer Birtürk’e mesaj niteliğinde atıfta bulunduğu yorumlarına neden oldu. 

İşte o paylaşım;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.