Yenilenen Destek Eğitim Odalarının açılışı yapıldı

EĞİTİM 06.12.2019 - 17:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Yenilenen Destek Eğitim Odalarının açılışı yapıldı

Denizli’de Hacı İbrahim Cin Ortaokulu ve Sevil Kaynak Ortaokulu, yenilenen tasarımlarıyla Destek Eğitim Odaları yüksek standartlı öğretim ortamları haline getirilerek açılışı yapıldı.   Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni bir tasarım anlayışı ile öğrenci ve öğretmenlerin öğrenme ve eğitim imkânlarından en üst standartlarda faydalanabilmesi amaçlanarak tasarlanan Destek Eğitim Odalarının açılışı Hacı İbrahim Cin Ortaokulu ve Sevil Kaynak Ortaokulunda Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenler ile gerçekleştirildi.     Destek Eğitim Odaları, okullarda kaynaştırma yoluyla eğitim uygulamaları kapsamında özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin, sunulan eğitim hizmetlerinden en üst düzeyde yararlanmaları amacıyla özel araç ve gereçler ile eğitim materyalleri sağlanarak oluşturulmuş eğitim ortamlarıdır.     Denizli’de 511 okulda özel eğitim desteği ihtiyacı olan öğrencilere kaynaştırma eğitim veriliyor. Bu okullar arasında bulunan Sevil Kaynak Ortaokulu ve Hacı İbrahim Cin Ortaokulunda Destek Eğitim Odaları, Milli Eğitim Bakanlığının yeni oluşturduğu standartlara göre düzenlendi. Tasarımı yenilenen Destek Eğitim Odalarıyla; fiziki olarak daha konforlu ve içinde barındırdığı eğitim materyalleriyle öğrencilerin eğitimlerine daha elverişli bir ortam sağlandı. Bu yeni standartlar Destek Eğitim Odalarının yalnızca çehrelerini değiştirmekle kalmayıp modern eğitim sistemlerine uyumlu araç ve gereçler barındıran eğitim ortamları haline dönüşmelerini sağladı.     Her iki okulda da gerçekleştirilen açılışların ardından Vali Hasan Karahan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.  

Denizli’de Hacı İbrahim Cin Ortaokulu ve Sevil Kaynak Ortaokulu, yenilenen tasarımlarıyla Destek Eğitim Odaları yüksek standartlı öğretim ortamları haline getirilerek açılışı yapıldı.

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeni bir tasarım anlayışı ile öğrenci ve öğretmenlerin öğrenme ve eğitim imkânlarından en üst standartlarda faydalanabilmesi amaçlanarak tasarlanan Destek Eğitim Odalarının açılışı Hacı İbrahim Cin Ortaokulu ve Sevil Kaynak Ortaokulunda Vali Hasan Karahan’ın katıldığı törenler ile gerçekleştirildi.

 

 

Destek Eğitim Odaları, okullarda kaynaştırma yoluyla eğitim uygulamaları kapsamında özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin, sunulan eğitim hizmetlerinden en üst düzeyde yararlanmaları amacıyla özel araç ve gereçler ile eğitim materyalleri sağlanarak oluşturulmuş eğitim ortamlarıdır.

 

 

Denizli’de 511 okulda özel eğitim desteği ihtiyacı olan öğrencilere kaynaştırma eğitim veriliyor. Bu okullar arasında bulunan Sevil Kaynak Ortaokulu ve Hacı İbrahim Cin Ortaokulunda Destek Eğitim Odaları, Milli Eğitim Bakanlığının yeni oluşturduğu standartlara göre düzenlendi. Tasarımı yenilenen Destek Eğitim Odalarıyla; fiziki olarak daha konforlu ve içinde barındırdığı eğitim materyalleriyle öğrencilerin eğitimlerine daha elverişli bir ortam sağlandı. Bu yeni standartlar Destek Eğitim Odalarının yalnızca çehrelerini değiştirmekle kalmayıp modern eğitim sistemlerine uyumlu araç ve gereçler barındıran eğitim ortamları haline dönüşmelerini sağladı.

 

 

Her iki okulda da gerçekleştirilen açılışların ardından Vali Hasan Karahan ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz sınıfları gezerek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.