Yoldan çıkan TIR uçuruma düşmekten son anda kurtuldu!

DENİZLİ 11.02.2018 - 10:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Yoldan çıkan TIR uçuruma düşmekten son anda kurtuldu!

Denizli-Tavas yolunda yoldan çıkan TIR son anda uçurumdan aşağı düşmekten kurtuldu.   Edinilen bilgiye göre bugün sabah, Tavas yolu üzerinden seyir halindeki TIR, yoldan çıkarak uçurumdan aşağı düşmesine ramak kala durdu. İddialara göre TIR sürücüsünün uyuduğunu bu sebeple direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkarak mıcır ve taşların olduğu alana girdi. Yoldan çıkan TIR’ın bazı tekerlerinin patladığı ve sürücünün son anda aracı durdurduğu belirtildi.   TIR’ın durduğu yerin 2-3 metre ilerisinin ise uçurum olduğunu, şoförün aracı durdurması sonucu olası facianın eşiğinden dönüldüğü belirtildi. Olay yerine gelen trafik ekiplerinin, yolun bir kısmını trafiğe kapattığı ve TIR’ın mahsur kaldığı yerden kurtarma çalışmaları başlatıldığı ifade edildi.

Denizli-Tavas yolunda yoldan çıkan TIR son anda uçurumdan aşağı düşmekten kurtuldu.

 

Edinilen bilgiye göre bugün sabah, Tavas yolu üzerinden seyir halindeki TIR, yoldan çıkarak uçurumdan aşağı düşmesine ramak kala durdu. İddialara göre TIR sürücüsünün uyuduğunu bu sebeple direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkarak mıcır ve taşların olduğu alana girdi. Yoldan çıkan TIR’ın bazı tekerlerinin patladığı ve sürücünün son anda aracı durdurduğu belirtildi.

 

TIR’ın durduğu yerin 2-3 metre ilerisinin ise uçurum olduğunu, şoförün aracı durdurması sonucu olası facianın eşiğinden dönüldüğü belirtildi. Olay yerine gelen trafik ekiplerinin, yolun bir kısmını trafiğe kapattığı ve TIR’ın mahsur kaldığı yerden kurtarma çalışmaları başlatıldığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.