Yücel İldiz; "İyi Gidiyoruz"

SPOR 10.11.2018 - 16:38, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yücel İldiz; "İyi Gidiyoruz"

Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında Denizlispor deplasmanda Boluspor'u  2-1  mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklama yapan Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz," Zorlu bir mücadeleden galip ayrıldık. Şuan gidişatımız iyi eksiklerimizi tamamlayarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.   Maç öncesi ön gördüğümüz gibi zorlu bir müsabaka olacağını biliyorduk. Her iki takımda maça dengeli başladı. Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, zorlu bir mücadele yaşandı. Her iki takımda birbirinin açığını kollamaya çalışıyordu. Bizim adımıza baktığımızda tabi ki rakibimizin puan farkını açmasını istemiyorduk. İlk yarı beklemediğimiz şekilde olaylar yaşandı. Beklemediğimiz şekilde rakibimiz 10 kişi kaldı, deplasmanda rakibimizden kontreden gol yedik, golü yiyince biraz oyun dalgalandı. Ama ikinci yarıda hem oyuna yaptığımız müdahale ve oyuncularımızın sağ duyulu davranması ile kendi oyunumuza dönmemiz, önce beraberliği ardından galibiyet golünü getirdi. Başka gollerde atabilirdik, biraz daha son paslarda ve son şutlarda etkili olmamız lazım. Çünkü başka zaman başımıza iş açabilir. Bizim açımızdan şuanda iyi gidiyoruz, iyi bir gidişatımız var, giderken de eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Boluspor iyi bir takım bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diliyorum. Camiamıza 3 puan hayırlı olsun" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında Denizlispor deplasmanda Boluspor'u  2-1  mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklama yapan Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz," Zorlu bir mücadeleden galip ayrıldık. Şuan gidişatımız iyi eksiklerimizi tamamlayarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

 

Maç öncesi ön gördüğümüz gibi zorlu bir müsabaka olacağını biliyorduk. Her iki takımda maça dengeli başladı. Genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, zorlu bir mücadele yaşandı. Her iki takımda birbirinin açığını kollamaya çalışıyordu. Bizim adımıza baktığımızda tabi ki rakibimizin puan farkını açmasını istemiyorduk. İlk yarı beklemediğimiz şekilde olaylar yaşandı. Beklemediğimiz şekilde rakibimiz 10 kişi kaldı, deplasmanda rakibimizden kontreden gol yedik, golü yiyince biraz oyun dalgalandı. Ama ikinci yarıda hem oyuna yaptığımız müdahale ve oyuncularımızın sağ duyulu davranması ile kendi oyunumuza dönmemiz, önce beraberliği ardından galibiyet golünü getirdi. Başka gollerde atabilirdik, biraz daha son paslarda ve son şutlarda etkili olmamız lazım. Çünkü başka zaman başımıza iş açabilir. Bizim açımızdan şuanda iyi gidiyoruz, iyi bir gidişatımız var, giderken de eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Boluspor iyi bir takım bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diliyorum. Camiamıza 3 puan hayırlı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.