Yukatel Denizlispor sırt reklamı için el sıkıştı

SPOR 12.07.2019 - 15:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Yukatel Denizlispor sırt reklamı için el sıkıştı

Uzun bir aranın ardından Süper Lig’e yeniden dönmesi ile dikkatleri üzerine çeken Yukatel Denizlispor, Yukatel firması ile yaptığı sponsorluk anlaşması ile de çok konuşulmuştu. Yeşil-Siyahlı Kulüp, Yukatel firması ile forma sırtı reklam anlaşmasına da imza atarak işbirliğini güçlendirdi.   Futbol Kulüplerinin mali açıdan zor günler yaşadığı bir dönemde yaptığı projeler ve sponsorluk anlaşmaları ile dikkat çeken Yukatel Denizlispor, Almanya merkezli Yukatel firması ile yaptığı 5 yıllık sponsorluk anlaşmasının ardından forma sırtı reklamı konusunda da firma ile anlaşmaya vardı. 1 yıllık olarak yapılan anlaşma karşılığında Yeşil-Siyahlı Kulüp Yukatel firmasından 200.000 euro reklam bedeli alacak.   Yapılan anlaşmaya ilişkin açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Ali Çetin, Yukatel firması sahibi Yusuf Karataş’a teşekkür etti. Yusuf Karataş’ın bir Denizlili olarak Denizli’nin takımına sahip çıktığını belirten Ali Çetin, “Biliyorsunuz Türk futbol kulüpleri mali açıdan zor bir dönemden geçiyor. Geçen gün Federasyon Başkanımız ve Kulüpler Birliği başkanımız yaptıkları ortak basın açıklamasında da bu konuya değindirler. Bu dar boğazı ancak sponsorluk ve reklam anlaşmaları ile aşabiliriz. Yönetim olarak gece gündüz çalışıyoruz, nasıl bir proje yapalım da daha çok gelir sağlayalım diye. Bu noktada bize Yusuf Karataş kardeşimizin önemli bir katkısı oldu. Sağolsun, isim sponsorumuz olarak destek verdi. Kendisi de aslen Bekillili, Denizli’nin çocuğu. Almanya’da yaşıyor. İyi bir iş adamı. Bildiğiniz gibi Mayıs ayında kendisi ile bir sözleşme imzalamış formamızın ön, kol, şort ve isim hakkı karşılığında bir anlaşmaya varmıştık. Kendilerinden forma sırtına da sponsor olmalarını rica ettik. Sağolsun bizi kırmadı ve 1 yıl süreli 200 bin euro karşılığında anlaşmaya vardık” dedi.   Yeşil-Siyahlı Kulüp, 2019-2020 sezonunda Spor Toto Süper Lig’de Yukatel Denizlispor olarak anılacak. Kulüp formasının ön ve arka yüzünde Yukatel logosu, kolda Routecontrol, şortta Konforist Yukatel alt markalarının reklamları yer alacak.

Uzun bir aranın ardından Süper Lig’e yeniden dönmesi ile dikkatleri üzerine çeken Yukatel Denizlispor, Yukatel firması ile yaptığı sponsorluk anlaşması ile de çok konuşulmuştu. Yeşil-Siyahlı Kulüp, Yukatel firması ile forma sırtı reklam anlaşmasına da imza atarak işbirliğini güçlendirdi.

 

Futbol Kulüplerinin mali açıdan zor günler yaşadığı bir dönemde yaptığı projeler ve sponsorluk anlaşmaları ile dikkat çeken Yukatel Denizlispor, Almanya merkezli Yukatel firması ile yaptığı 5 yıllık sponsorluk anlaşmasının ardından forma sırtı reklamı konusunda da firma ile anlaşmaya vardı. 1 yıllık olarak yapılan anlaşma karşılığında Yeşil-Siyahlı Kulüp Yukatel firmasından 200.000 euro reklam bedeli alacak.

 

Yapılan anlaşmaya ilişkin açıklamada bulunan Kulüp Başkanı Ali Çetin, Yukatel firması sahibi Yusuf Karataş’a teşekkür etti. Yusuf Karataş’ın bir Denizlili olarak Denizli’nin takımına sahip çıktığını belirten Ali Çetin, “Biliyorsunuz Türk futbol kulüpleri mali açıdan zor bir dönemden geçiyor. Geçen gün Federasyon Başkanımız ve Kulüpler Birliği başkanımız yaptıkları ortak basın açıklamasında da bu konuya değindirler. Bu dar boğazı ancak sponsorluk ve reklam anlaşmaları ile aşabiliriz. Yönetim olarak gece gündüz çalışıyoruz, nasıl bir proje yapalım da daha çok gelir sağlayalım diye. Bu noktada bize Yusuf Karataş kardeşimizin önemli bir katkısı oldu. Sağolsun, isim sponsorumuz olarak destek verdi. Kendisi de aslen Bekillili, Denizli’nin çocuğu. Almanya’da yaşıyor. İyi bir iş adamı. Bildiğiniz gibi Mayıs ayında kendisi ile bir sözleşme imzalamış formamızın ön, kol, şort ve isim hakkı karşılığında bir anlaşmaya varmıştık. Kendilerinden forma sırtına da sponsor olmalarını rica ettik. Sağolsun bizi kırmadı ve 1 yıl süreli 200 bin euro karşılığında anlaşmaya vardık” dedi.

 

Yeşil-Siyahlı Kulüp, 2019-2020 sezonunda Spor Toto Süper Lig’de Yukatel Denizlispor olarak anılacak. Kulüp formasının ön ve arka yüzünde Yukatel logosu, kolda Routecontrol, şortta Konforist Yukatel alt markalarının reklamları yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.