Vali Ömer Faruk Coşkun'dan “Yeni Yıl” Mesajı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 31.12.2023 - 10:51, Güncelleme: 31.12.2023 - 10:51
 

Vali Ömer Faruk Coşkun'dan “Yeni Yıl” Mesajı

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, yeni yıl dolayısı ile mesaj yayınladı. Vali Coşkun; “Yeni yılda umutlarımızı, heyecanımızı ve hedeflerimizi bir adım daha ileriye taşıyarak ülkemizin daha müreffeh yarınlara ulaşmasını sağlamak adına milletimizle daha çok kenetleneceğiz” dedi.

Vali Ömer Faruk Coşkun yayınladığı yeni yıl mesajında, “Önemli gelişmelerin yaşandığı 2023 yılını sevinçleriyle, hüzünleriyle geride bırakırken büyük umutlar, yeni hedefler ve daha güzel bir gelecek ümidiyle 2024 yılına giriyor olmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Yeni yılda umutlarımızı, heyecanımızı ve hedeflerimizi bir adım daha ileriye taşıyarak ülkemizin daha müreffeh yarınlara ulaşmasını sağlamak adına milletimizle daha çok kenetleneceğiz. Bu amaçla 2024 yılının başarıları kucakladığımız bir yıl olması gönülden temennimizdir. Yeni yılla birlikte hedeflerimize ulaşmak için çok çalışıp başta kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek cennet vatanımızın gelişmesi için daha çok gayret göstereceğiz, göstermeliyiz. İnsan olarak hepimizin ortak özlemi, dünyanın dört bir yanında hiç istemesek de var olan zulüm, acı ve gözyaşının son bulup yeni yılla birlikte sevgi, barış ve hoşgörünün yakın coğrafyamıza ve tüm dünyaya hâkim olmasıdır. 2024 yılının gerek ülkemizde gerekse tüm dünyada birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha güçlü hale getireceğimiz, yaşanabilecek tüm olumsuzluklara rağmen birbirimize daha çok kenetleneceğimiz, demokrasi, insan hakları ve kalkınma yolundaki çabalarımızı yeni başarılarla taçlandıracağımız bir yıl olacağına inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor; aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; bütün Denizlili hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, yeni yıl dolayısı ile mesaj yayınladı. Vali Coşkun; “Yeni yılda umutlarımızı, heyecanımızı ve hedeflerimizi bir adım daha ileriye taşıyarak ülkemizin daha müreffeh yarınlara ulaşmasını sağlamak adına milletimizle daha çok kenetleneceğiz” dedi.

Vali Ömer Faruk Coşkun yayınladığı yeni yıl mesajında, “Önemli gelişmelerin yaşandığı 2023 yılını sevinçleriyle, hüzünleriyle geride bırakırken büyük umutlar, yeni hedefler ve daha güzel bir gelecek ümidiyle 2024 yılına giriyor olmanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Yeni yılda umutlarımızı, heyecanımızı ve hedeflerimizi bir adım daha ileriye taşıyarak ülkemizin daha müreffeh yarınlara ulaşmasını sağlamak adına milletimizle daha çok kenetleneceğiz. Bu amaçla 2024 yılının başarıları kucakladığımız bir yıl olması gönülden temennimizdir.

Yeni yılla birlikte hedeflerimize ulaşmak için çok çalışıp başta kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek cennet vatanımızın gelişmesi için daha çok gayret göstereceğiz, göstermeliyiz. İnsan olarak hepimizin ortak özlemi, dünyanın dört bir yanında hiç istemesek de var olan zulüm, acı ve gözyaşının son bulup yeni yılla birlikte sevgi, barış ve hoşgörünün yakın coğrafyamıza ve tüm dünyaya hâkim olmasıdır.

2024 yılının gerek ülkemizde gerekse tüm dünyada birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi daha güçlü hale getireceğimiz, yaşanabilecek tüm olumsuzluklara rağmen birbirimize daha çok kenetleneceğimiz, demokrasi, insan hakları ve kalkınma yolundaki çabalarımızı yeni başarılarla taçlandıracağımız bir yıl olacağına inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın milletimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur, barış, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyor; aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; bütün Denizlili hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.