Beyağaç feci kaza! 1 ölü 1 yaralı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.03.2024 - 22:29, Güncelleme: 17.03.2024 - 22:29
 

Beyağaç feci kaza! 1 ölü 1 yaralı

Denizli’nin Beyağaç İlçesi’nde kontrolden çıkan kamyon şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, sürücü kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Olay, bu sabah saat 07:30 sularında Denizli’nin Beyağaç İlçesi, Pınarönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli istikametine doğru seyir halindeki 72 AV 724 plakalı kamyon henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı, şarampole yuvarlandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Ali Yıldız ile yanında bulunan Hakan Kıvanç (27) itfaiye ekibi tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Hakan Kıvanç yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Sürücü Ali Yıldız’ın tedavisinin devam ettiği kazada, jandarma kazayla ilgili soruşturması başlattı.
Denizli’nin Beyağaç İlçesi’nde kontrolden çıkan kamyon şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, sürücü kazadan yaralı olarak kurtuldu.

Olay, bu sabah saat 07:30 sularında Denizli’nin Beyağaç İlçesi, Pınarönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli istikametine doğru seyir halindeki 72 AV 724 plakalı kamyon henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı, şarampole yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Ali Yıldız ile yanında bulunan Hakan Kıvanç (27) itfaiye ekibi tarafından sıkıştıkları yerden çıkarılarak ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Hakan Kıvanç yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Sürücü Ali Yıldız’ın tedavisinin devam ettiği kazada, jandarma kazayla ilgili soruşturması başlattı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.