Çavuşoğlu; "Gençlerimizi bağımlılığın pençesinden kurtaracağız"

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.03.2024 - 14:20, Güncelleme: 18.03.2024 - 18:28
 

Çavuşoğlu; "Gençlerimizi bağımlılığın pençesinden kurtaracağız"

CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu yeni bir projesini daha açıkladı. Çavuşoğlu, Denizli’nin suç şehri şampiyonları listesinde ilk sıralarda olduğuna dikkat çekti.

Uyuşturucu madde kullanımının çok küçük yaşlara indiğini ekledi ve yapacaklarını sıraladı: İlk olarak belediyede Sosyal Hizmetler Birimi altında bir danışma masası kurulacak Erken farkındalık ve erken tespit edilen vakalar AMATEM'e yönlendirilecek. Tedavi sonrasında madde kullanmaya yeniden başlamayı önlemek için rehabilitasyon dönemi desteği verilecek. “Bağımlılıkla mücadele topyekün gerçekleşecek” diyen Çavuşoğlu, rehabilitasyon döneminde uzmanlarla birlikte rahat geçirebilecekleri bir organizasyon oluşturulacağını söyledi. Tedavi ve rehabilitasyon sonrası da Çavuşoğlu’nun gündeminde! Bağımlılıktan kurtulan kişilerin iş ve meslek eğitimi almaları sağlanacağının ve verilecek desteklerle topluma karışmaları için öncü olunacağının altını çizen Çavuşoğlu, “Denizli Büyükşehir Belediyesi, bağımlı bireylere sahip ailelerin de rehabilitasyon döneminde destekçisi olacak” dedi. Bağımlılıkla mücadele sadece uyuşturucu maddeleri kapsamayacak. Bülent Nuri Çavuşoğlu, “tüm dünyanın sorunu olan ekran ve internet bağımlılığına karşı da savaş açacak. “Bu mücadele ve rehberlik desteği, yalnızca gençler değil tüm yaş gruplarına yönelik olacak.” diyen Çavuşoğlu, “faaliyetlerin tamamı kişisel gizliliğe saygı duyularak yürütülecek” dedi.  
CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu yeni bir projesini daha açıkladı. Çavuşoğlu, Denizli’nin suç şehri şampiyonları listesinde ilk sıralarda olduğuna dikkat çekti.

Uyuşturucu madde kullanımının çok küçük yaşlara indiğini ekledi ve yapacaklarını sıraladı:

  • İlk olarak belediyede Sosyal Hizmetler Birimi altında bir danışma masası kurulacak
  • Erken farkındalık ve erken tespit edilen vakalar AMATEM'e yönlendirilecek.
  • Tedavi sonrasında madde kullanmaya yeniden başlamayı önlemek için rehabilitasyon dönemi desteği verilecek.

“Bağımlılıkla mücadele topyekün gerçekleşecek” diyen Çavuşoğlu, rehabilitasyon döneminde uzmanlarla birlikte rahat geçirebilecekleri bir organizasyon oluşturulacağını söyledi.

Tedavi ve rehabilitasyon sonrası da Çavuşoğlu’nun gündeminde! Bağımlılıktan kurtulan kişilerin iş ve meslek eğitimi almaları sağlanacağının ve verilecek desteklerle topluma karışmaları için öncü olunacağının altını çizen Çavuşoğlu, “Denizli Büyükşehir Belediyesi, bağımlı bireylere sahip ailelerin de rehabilitasyon döneminde destekçisi olacak” dedi.

Bağımlılıkla mücadele sadece uyuşturucu maddeleri kapsamayacak. Bülent Nuri Çavuşoğlu, “tüm dünyanın sorunu olan ekran ve internet bağımlılığına karşı da savaş açacak. “Bu mücadele ve rehberlik desteği, yalnızca gençler değil tüm yaş gruplarına yönelik olacak.” diyen Çavuşoğlu, “faaliyetlerin tamamı kişisel gizliliğe saygı duyularak yürütülecek” dedi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.