Ertemur: “Doğduğum, Büyüdüğüm Topraklara Hizmet İçin Geri Sayım Başladı”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.03.2024 - 19:06, Güncelleme: 25.03.2024 - 19:06
 

Ertemur: “Doğduğum, Büyüdüğüm Topraklara Hizmet İçin Geri Sayım Başladı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, yerel seçimlere sayılı günler kalan süreci değerlendirirken, yaşadığı heyecanı paylaştı. Ertemur; “Dedelerimden evlatlarıma kadar doğup büyüdüğümüz memleketimize hizmet için geri sayım başladı. Pamukkale’me yani evime, yurduma, doğduğum, doyduğum yere, yıllarca tohum ekerek bereketine kavuştuğum topraklara hizmet edebilmek amacı ile çıktığım bu yolda gönülleri birleştirdiğimizi görüyorum. Pamukkale’mizde değişim çok yakın.” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, seçime 1 hafta kala değerlendirmelerde bulundu. 50 günlük süreci analiz eden Ertemur, Pamukkale için değişim zamanının geldiğine vurgu yaptı. Ertemur, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek seçimde önce Pamukkale, önce Pamukkalelinin kazanacağının altını çizdi. “PAMUKKALE’MİZİ HİZMETLE BULUŞTURMAK İÇİN ELİMİZİ DEĞİL, GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK” 50 gündür sahada vatandaşlarla buluştuklarını belirten; “Pamukkale’mizde insanların hizmetten yoksun kalmaları, en basit belediyecilik görevlerinin yerine getirilmemesi, ekonomik zorluklar içinde vatandaşlarımıza en ufak destek sağlanmaması bizi bu yola çıkmamız gerektiğine inandırdı. Bir şehir düşünün ki; yolları tarlaya dönmüş, söz verilen projelere ya başlanmamış ya da yarım bırakılmış. Vatandaşların zor ekonomik şartlar geçirdiği günlerde en ufak sosyal destek verilmemiş. Memleketimin insanları bunu hak etmiyor. Biz bu duruma itiraz ettik. Ses yükselttik. Pamukkale’mizi hizmetle buluşturmak için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. 10 yıldır Pamukkale’ye hizmet getirmeyen zihniyetin ‘Gerçek Belediyecilik’ yalanına karşı ‘Derman Belediyeciliği’ vatandaşımıza anlattık. Vatandaşımızla gönüllerimizi birleştirdik. Pamukkale’mizde değişim yakın” dedi. “DOĞDUĞUM, BÜYÜDÜĞÜM TOPRAKLARA HİZMET İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI” Seçimde son sürece girildiğini belirten Ertemur; “Artık seçimde geri sayım başladı. Vatandaşımız bizi anladı. Bize güvendi. Şimdi gereğini sandıkta yapma zamanı. Değişimin son halkası oy pusulalarında. Derman belediyecilikle buluşmak sadece bir mühür kadar uzağımızda. İnsan odaklı belediyecilik Pamukkale’nin her sokağına hakim olacak. Dedelerimden evlatlarıma kadar doğup büyüdüğümüz memleketimize hizmet için geri sayım başladı. Pamukkale’me yani evime, yurduma, doğduğum, doyduğum yere, yıllarca tohum ekerek bereketine kavuştuğum topraklara hizmet edebilmek amacı ile çıktığım bu yolda gönülleri birleştirdiğimizi görüyorum. Pamukkale’mizde değişim çok yakın” şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, yerel seçimlere sayılı günler kalan süreci değerlendirirken, yaşadığı heyecanı paylaştı. Ertemur; “Dedelerimden evlatlarıma kadar doğup büyüdüğümüz memleketimize hizmet için geri sayım başladı. Pamukkale’me yani evime, yurduma, doğduğum, doyduğum yere, yıllarca tohum ekerek bereketine kavuştuğum topraklara hizmet edebilmek amacı ile çıktığım bu yolda gönülleri birleştirdiğimizi görüyorum. Pamukkale’mizde değişim çok yakın.” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, seçime 1 hafta kala değerlendirmelerde bulundu. 50 günlük süreci analiz eden Ertemur, Pamukkale için değişim zamanının geldiğine vurgu yaptı. Ertemur, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek seçimde önce Pamukkale, önce Pamukkalelinin kazanacağının altını çizdi.

“PAMUKKALE’MİZİ HİZMETLE BULUŞTURMAK İÇİN ELİMİZİ DEĞİL, GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK”

50 gündür sahada vatandaşlarla buluştuklarını belirten; “Pamukkale’mizde insanların hizmetten yoksun kalmaları, en basit belediyecilik görevlerinin yerine getirilmemesi, ekonomik zorluklar içinde vatandaşlarımıza en ufak destek sağlanmaması bizi bu yola çıkmamız gerektiğine inandırdı. Bir şehir düşünün ki; yolları tarlaya dönmüş, söz verilen projelere ya başlanmamış ya da yarım bırakılmış. Vatandaşların zor ekonomik şartlar geçirdiği günlerde en ufak sosyal destek verilmemiş. Memleketimin insanları bunu hak etmiyor. Biz bu duruma itiraz ettik. Ses yükselttik. Pamukkale’mizi hizmetle buluşturmak için elimizi değil, gövdemizi taşın altına koyduk. 10 yıldır Pamukkale’ye hizmet getirmeyen zihniyetin ‘Gerçek Belediyecilik’ yalanına karşı ‘Derman Belediyeciliği’ vatandaşımıza anlattık. Vatandaşımızla gönüllerimizi birleştirdik. Pamukkale’mizde değişim yakın” dedi.

“DOĞDUĞUM, BÜYÜDÜĞÜM TOPRAKLARA HİZMET İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI”

Seçimde son sürece girildiğini belirten Ertemur; “Artık seçimde geri sayım başladı. Vatandaşımız bizi anladı. Bize güvendi. Şimdi gereğini sandıkta yapma zamanı. Değişimin son halkası oy pusulalarında. Derman belediyecilikle buluşmak sadece bir mühür kadar uzağımızda. İnsan odaklı belediyecilik Pamukkale’nin her sokağına hakim olacak. Dedelerimden evlatlarıma kadar doğup büyüdüğümüz memleketimize hizmet için geri sayım başladı. Pamukkale’me yani evime, yurduma, doğduğum, doyduğum yere, yıllarca tohum ekerek bereketine kavuştuğum topraklara hizmet edebilmek amacı ile çıktığım bu yolda gönülleri birleştirdiğimizi görüyorum. Pamukkale’mizde değişim çok yakın” şeklinde konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.