Abalı Denizlispor'a PFDK'dan ceza!

SPOR 01.03.2019 - 10:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Abalı Denizlispor'a PFDK'dan ceza!

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Abalı Denizlispor-Osmanlıspor FK karılaşmasında taraftarlarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahüratlardan dolayı yeşil-siyahlılara 20 bin TL, ceza kesti.  Karşılaşmada Osmanlıspor FK ise sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 4 bin 500 lira ceza kesildi.   Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yayınlanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 28.02.2019 tarih ve 58 sayılı toplantısında almış olduğu karar şöyle:   Abalı Denizlispor Kulübünün, 24.02.2019 tarihinde oynanan Abalı Denizlispor - Osmanlıspor FK Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20 bin TL Para Cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Maraton Tribün G, H, I, J ve Kapalı Tribün Üst D blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,   Osmanlıspor FK'nın, 24.02.2019 tarihinde oynanan Abalı Denizlispor - Osmanlıspor FK Spor Toto 1. Lig müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 4 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Abalı Denizlispor-Osmanlıspor FK karılaşmasında taraftarlarının neden olduğu kötü ve çirkin tezahüratlardan dolayı yeşil-siyahlılara 20 bin TL, ceza kesti.  Karşılaşmada Osmanlıspor FK ise sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 4 bin 500 lira ceza kesildi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yayınlanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 28.02.2019 tarih ve 58 sayılı toplantısında almış olduğu karar şöyle:

 

Abalı Denizlispor Kulübünün, 24.02.2019 tarihinde oynanan Abalı Denizlispor - Osmanlıspor FK Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 20 bin TL Para Cezası ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Maraton Tribün G, H, I, J ve Kapalı Tribün Üst D blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

 

Osmanlıspor FK'nın, 24.02.2019 tarihinde oynanan Abalı Denizlispor - Osmanlıspor FK Spor Toto 1. Lig müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 4 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.