Acıpayam’da 4 çocuğun yazdığı senaryo karakolda çözüldü

DENİZLİ 24.12.2017 - 09:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam’da 4 çocuğun yazdığı senaryo karakolda çözüldü

Denizli Acıpayam İlçesi’ne gezmeye giden 4 kız çocuğu paraları bittikten sonra yazdıkları senaryo karakolda son buldu.   Acıpayamgazetesi.com’un haberine göre, Serinhisar’da bir yurtta kalan dört kız çocuğu Acıpayam’a gezmeye gittiler.İddiaya göre, 12-13 yaşlarındaki dört kız çocuğu gezmeye gittikleri  Acıpayam’ da paraları bitti ve saatte geç oldu. İşte ne olduysa bundan sonra oldu.   4 Kız çocuğu ilçedeki bir akaryakıt istasyonuna giderek kaçırıldıklarını söylemeleri üzerine, akaryakıt istasyonundakiler durum hemen polise bildirildi. Karakola götürülen 4 kız, polisteki ifadelerinde paralarının bitmesi üzerine kaçırıldık diye böyle bir yalan uydurduklarını anlattı.   Polis tarafından durum anlaşılınca, çocuklar ilçeye çağrılan ailelerine teslim edildi.

Denizli Acıpayam İlçesi’ne gezmeye giden 4 kız çocuğu paraları bittikten sonra yazdıkları senaryo karakolda son buldu.

 

Acıpayamgazetesi.com’un haberine göre, Serinhisar’da bir yurtta kalan dört kız çocuğu Acıpayam’a gezmeye gittiler.İddiaya göre, 12-13 yaşlarındaki dört kız çocuğu gezmeye gittikleri  Acıpayam’ da paraları bitti ve saatte geç oldu. İşte ne olduysa bundan sonra oldu.

 

4 Kız çocuğu ilçedeki bir akaryakıt istasyonuna giderek kaçırıldıklarını söylemeleri üzerine, akaryakıt istasyonundakiler durum hemen polise bildirildi. Karakola götürülen 4 kız, polisteki ifadelerinde paralarının bitmesi üzerine kaçırıldık diye böyle bir yalan uydurduklarını anlattı.

 

Polis tarafından durum anlaşılınca, çocuklar ilçeye çağrılan ailelerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.