Acıpayam’da Beş Öğretmen Açığa Alındı

DENİZLİ 24.09.2017 - 12:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam’da Beş Öğretmen Açığa Alındı

Denizli Acıpayam ilçesi’nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınan ve serbest kalan beş öğretmenin açığa alındığı öğrenildi.   Edinilen bilgilere göre, Mahkeme Acıpayam’da Okul Müdürü ve Müdür Yardımcılığı yapan R.U. - M.K. – M.A. – R.A. – C.G. yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol verdi. Ayrıca görevlerinden açığa alındılar.   Soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Kaynak ( Acipayamgazetesi)

Denizli Acıpayam ilçesi’nde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınan ve serbest kalan beş öğretmenin açığa alındığı öğrenildi.

 

Edinilen bilgilere göre, Mahkeme Acıpayam’da Okul Müdürü ve Müdür Yardımcılığı yapan R.U. - M.K. – M.A. – R.A. – C.G. yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol verdi. Ayrıca görevlerinden açığa alındılar.

 

Soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. Kaynak ( Acipayamgazetesi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.