Acıpayam’da feci kaza: 6 yaralı

ASAYİŞ 14.09.2018 - 17:08, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayam’da feci kaza: 6 yaralı

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.   Edinilen bilgilere göre, Acıpayam yönünden Kelekçi istikametine ilerleyen F.D. idaresindeki 20 Y 2774 plakalı otomobil Çakır Mahallesinde mezarlık mevkiinde karşı yönden gelmekte olan Y.S.'nin  kullandığı 42 DRN 76 plakalı otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 20 plakalı otomobilde bulunan araç sürücüsü ve eşi ile birlikte toplan 5 kişi ile diğer araç sürücüsü dahil toplam 6 kişi yaralandı. Kaza sonrası sağlık ekipleri ve jandarma kaza mahalline yönlendirildi. Yaralılar kısa sürede kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam yönünden Kelekçi istikametine ilerleyen F.D. idaresindeki 20 Y 2774 plakalı otomobil Çakır Mahallesinde mezarlık mevkiinde karşı yönden gelmekte olan Y.S.'nin  kullandığı 42 DRN 76 plakalı otomobil ile çarpıştı. Meydana gelen kazada 20 plakalı otomobilde bulunan araç sürücüsü ve eşi ile birlikte toplan 5 kişi ile diğer araç sürücüsü dahil toplam 6 kişi yaralandı. Kaza sonrası sağlık ekipleri ve jandarma kaza mahalline yönlendirildi. Yaralılar kısa sürede kaza yerine ulaşan sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.