Acıpayam'da FETÖ'den 8 tutuklama

DENİZLİ 21.09.2017 - 09:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da FETÖ'den 8 tutuklama

Denizli Acıpayam ilçesinde devam eden Fetö soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve soruşturması tamamlanarak adliyeye sevk edilen zanlılardan 8 kişi tutuklandı.   Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz Cuma günü Acıpayam Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetö/PDY soruşturmasında Denizli İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Kom Şube tarafından gözaltına alınan 22 kişi ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.   Bylock kullandığı iddia edilen ve adliyeye sevk edilen 22 kişiden 4'ü Savcılıktan serbest, 8’i tutuklanırken 10 kişinin de adli kontrol şartıyla serbest kaldığı öğrenildi. Kaynak (Acıpayam Gazetesi.com)

Denizli Acıpayam ilçesinde devam eden Fetö soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve soruşturması tamamlanarak adliyeye sevk edilen zanlılardan 8 kişi tutuklandı.

 

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz Cuma günü Acıpayam Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetö/PDY soruşturmasında Denizli İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat ve Kom Şube tarafından gözaltına alınan 22 kişi ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Bylock kullandığı iddia edilen ve adliyeye sevk edilen 22 kişiden 4'ü Savcılıktan serbest, 8’i tutuklanırken 10 kişinin de adli kontrol şartıyla serbest kaldığı öğrenildi. Kaynak (Acıpayam Gazetesi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.