Acıpayam'da kaza: 1 ölü çok sayıda yaralı var

DENİZLİ 07.05.2018 - 16:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Acıpayam'da kaza: 1 ölü çok sayıda yaralı var

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kazada 13 kişi yaralanırken 1 kişi hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Acıpayam İlçesi Kumafşarı Mahallesi Topraklık mevkisinde mehteran ekibini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu minibüs yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 13 kişi yaralandığı belirtildi.   İhbar üzerine olay yerine çok sayıda Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiye ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kazaya müdahale eden ekipler yaralıları çevredeki hastanelere sevk etti.  

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'nde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kazada 13 kişi yaralanırken 1 kişi hayatını kaybetti.

 

Edinilen bilgiye göre, Denizli'nin Acıpayam İlçesi Kumafşarı Mahallesi Topraklık mevkisinde mehteran ekibini taşıyan minibüs ile otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu minibüs yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı.Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 13 kişi yaralandığı belirtildi.

 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiye ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kazaya müdahale eden ekipler yaralıları çevredeki hastanelere sevk etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.