Acıpayam'da Şehitler İçin Lokma Hayrı ve Mevlid Okutuldu

DENİZLİ 20.12.2016 - 15:33, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da Şehitler İçin Lokma Hayrı ve Mevlid Okutuldu

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam'da Şehitler İçin Lokma Hayrı ve Mevlid Okutuldu

Yüce Türkiye Cumhuriyetimize kastetmiş hainlerin son günlerde Polisimize, Askerimize ve vatandaşlarımıza yönelik yapılan terör saldırılarına karşı tüm şehitlerimiz için Acıpayam’da lokma hayrı yapıldı.   Programa, Acıpayam Çamlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katkılarıyla lokma hayrı ve mevlid-i şerif programı okul bahçesinde gerçekleştirildi.   Acıpayam Belediye Başkan Vekili Birgül Burhan, Acıpayam Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Ömer Uludağ, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şahin Ünver, AK Parti İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı, Okul Müdürü Refik Uz, öğretmenler, daire ve kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.   Okul bahçesinde lokma hayrının ardından dualar tüm şehitlerimiz için gönderildi. Ayrıca 17 Aralık Cumartesi günü Kayseri’de meydana gelen patlamada şehit olan Denizlili hemşehrimiz Hasan İlhan’ın kardeşi Fatih İlhan’ın Acıpayam Çamlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam'da Şehitler İçin Lokma Hayrı ve Mevlid Okutuldu

Yüce Türkiye Cumhuriyetimize kastetmiş hainlerin son günlerde Polisimize, Askerimize ve vatandaşlarımıza yönelik yapılan terör saldırılarına karşı tüm şehitlerimiz için Acıpayam’da lokma hayrı yapıldı.

 

Programa, Acıpayam Çamlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin katkılarıyla lokma hayrı ve mevlid-i şerif programı okul bahçesinde gerçekleştirildi.

 

Acıpayam Belediye Başkan Vekili Birgül Burhan, Acıpayam Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Ömer Uludağ, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Şahin Ünver, AK Parti İlçe Başkanı Nurhayat Şanlı, Okul Müdürü Refik Uz, öğretmenler, daire ve kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

 

Okul bahçesinde lokma hayrının ardından dualar tüm şehitlerimiz için gönderildi. Ayrıca 17 Aralık Cumartesi günü Kayseri’de meydana gelen patlamada şehit olan Denizlili hemşehrimiz Hasan İlhan’ın kardeşi Fatih İlhan’ın Acıpayam Çamlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.