Acıpayam'da TIR köprü bariyerlerine saplandı

DENİZLİ 18.02.2018 - 10:44, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da TIR köprü bariyerlerine saplandı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde seyir halindeki TIR köprü üzerindeki demir bariyerlere saplandı. Kazada TIR sürücüsü yara almadan kurtuldu. Acıpayam, Akşar Mahallesi çıkışında bulunan köprü daha önce dar olduğu için yanına eklenti yapılarak gidiş geliş şeklinde inşa edilmişti. Gidiş-geliş şeklindeki köprünün ortasında bulunan korkuluk demirlerini fark etmeyen TIR sürücüsü gece saatlerinde demir bariyerlere çarptı. Neye uğradığını anlamayan sürücü kazadan yara alamadan kurtuldu. Bariyerlere çarpan TIR aynı zamanda yolu da kapattı. Trafik bir süre aksarken geçişler kontrollü olarak sağlandı. Korkuluklara çarpan TIR  çekici ile bulunduğu yerden kaldırılırken kaza maddi hasarla atlatıldı.   Bölge halkı ve sürücüler aynı köprüde sık sık kazaların meydana gelmesinden dolayı köprünün her iki tarafında uyarıcı levhaların artırılmasını ve köprü üzerindeki demirlerin kaldırılmasını için defalarca girişimde bulunduklarını ifade ettiler. Kaynak: (Acıpayam Gazetesi.com)

Denizli Acıpayam İlçesi’nde seyir halindeki TIR köprü üzerindeki demir bariyerlere saplandı. Kazada TIR sürücüsü yara almadan kurtuldu.


Acıpayam, Akşar Mahallesi çıkışında bulunan köprü daha önce dar olduğu için yanına eklenti yapılarak gidiş geliş şeklinde inşa edilmişti. Gidiş-geliş şeklindeki köprünün ortasında bulunan korkuluk demirlerini fark etmeyen TIR sürücüsü gece saatlerinde demir bariyerlere çarptı. Neye uğradığını anlamayan sürücü kazadan yara alamadan kurtuldu.

Bariyerlere çarpan TIR aynı zamanda yolu da kapattı. Trafik bir süre aksarken geçişler kontrollü olarak sağlandı. Korkuluklara çarpan TIR  çekici ile bulunduğu yerden kaldırılırken kaza maddi hasarla atlatıldı.

 



Bölge halkı ve sürücüler aynı köprüde sık sık kazaların meydana gelmesinden dolayı köprünün her iki tarafında uyarıcı levhaların artırılmasını ve köprü üzerindeki demirlerin kaldırılmasını için defalarca girişimde bulunduklarını ifade ettiler.



Kaynak: (Acıpayam Gazetesi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.