Acıpayam'da tır kaydı yol kapandı

DENİZLİ 14.01.2017 - 12:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam'da tır kaydı yol kapandı

Denizli Acıpayam ilçesinde yolun buzlanması sonucu kayan TIR trafiğin kapanmasına neden oldu.

Denizli Acıpayam-Çameli karayolu buzlanmadan dolayı kayan TIR yolu trafiğe kapattı. Yolda kalan TIR'ı  kendisinden 10 kat küçük olan traktör kurtardı.   Acıpayam- Çameli karayolunda yolun aşırı buzlanması sonucu  03 VL 061 plakalı TIR kayarak yolu trafiğe kapattı. Kapanan yolda trafikte aksamalar meydana geldi. Her iki yönden gelen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu.     Kayan TIR´ın kurtarılması için çevre mahallelerden Traktörü olan çiftçilerden yardım istendi. TIR'ın kurtarılması için gelen bir traktör, kendisinden 10 kat daha büyük olan TIR'ı kurtarmayı başardı. Bir saat süren yoğun çalışma sonucunda mahsur kaldığı yerden kurtarılan TIR yoluna devam ederken trafiğe kapanan yol açıldı.  
Denizli Acıpayam ilçesinde yolun buzlanması sonucu kayan TIR trafiğin kapanmasına neden oldu.

Denizli Acıpayam-Çameli karayolu buzlanmadan dolayı kayan TIR yolu trafiğe kapattı. Yolda kalan TIR'ı  kendisinden 10 kat küçük olan traktör kurtardı.

 

Acıpayam- Çameli karayolunda yolun aşırı buzlanması sonucu  03 VL 061 plakalı TIR kayarak yolu trafiğe kapattı. Kapanan yolda trafikte aksamalar meydana geldi. Her iki yönden gelen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu.

 

 

Kayan TIR´ın kurtarılması için çevre mahallelerden Traktörü olan çiftçilerden yardım istendi. TIR'ın kurtarılması için gelen bir traktör, kendisinden 10 kat daha büyük olan TIR'ı kurtarmayı başardı. Bir saat süren yoğun çalışma sonucunda mahsur kaldığı yerden kurtarılan TIR yoluna devam ederken trafiğe kapanan yol açıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.