Acıpayam Hayvan Pazarı Açılıyor

SAĞLIK 22.08.2016 - 14:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam Hayvan Pazarı Açılıyor

denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam Hayvan Pazarı Açılıyor

Denizli Acıpayam ilçesinin Alcı, Çiftlik, Karaismailler, Suçatı, Yolçatı, Kelekçi ve Gölcük mahallelerinde görülen  "Lumpy Skin Disease " (Çiçek hastalığı ) nedeniyle 15 Mayıs 2016 tarihinde tedbir amaçlı kapatılan Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı açılıyor.   Denizli Acıpayam Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “23 ağustos 2016 salı günü açılacak olan canlı hayvan pazarında, pazar girişinde eskiden uygulandığı gibi hayvanlar sağlık ve evrak kontrolünden geçtikten sonra pazar içine alınacaktır. Gerekli temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri yapılacaktır.  22 mahallede hayvan hareketleri giriş ve çıkışları yasağı devam ediyor.   Çiçek hastalığından dolayı  büyükbaş ve küçükbaş hayvan giriş – çıkışlarının yasak olduğu mahalleler Suçatı, Yolçatı, Sandalcık, Araismailler, Hisar, Çiftlik, Alcı, Gölcük, Benlik, Akşar, Çakır, Hacıkurtlar, Boğazdere, Alıveren, Eskiköy, Kelekçi, Ören, Kuzören, Olukbaşı, Güney, Akalan, Köke
denizli haber / denizli 20 haber / Acıpayam Hayvan Pazarı Açılıyor

Denizli Acıpayam ilçesinin Alcı, Çiftlik, Karaismailler, Suçatı, Yolçatı, Kelekçi ve Gölcük mahallelerinde görülen  "Lumpy Skin Disease " (Çiçek hastalığı ) nedeniyle 15 Mayıs 2016 tarihinde tedbir amaçlı kapatılan Acıpayam Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı açılıyor.

 

Denizli Acıpayam Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “23 ağustos 2016 salı günü açılacak olan canlı hayvan pazarında, pazar girişinde eskiden uygulandığı gibi hayvanlar sağlık ve evrak kontrolünden geçtikten sonra pazar içine alınacaktır. Gerekli temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri yapılacaktır. 

22 mahallede hayvan hareketleri giriş ve çıkışları yasağı devam ediyor.

 

Çiçek hastalığından dolayı  büyükbaş ve küçükbaş hayvan giriş – çıkışlarının yasak olduğu mahalleler

Suçatı, Yolçatı, Sandalcık, Araismailler, Hisar, Çiftlik, Alcı, Gölcük, Benlik, Akşar, Çakır, Hacıkurtlar, Boğazdere, Alıveren, Eskiköy, Kelekçi, Ören, Kuzören, Olukbaşı, Güney, Akalan, Köke

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.