Acıpayam Koku Bahçesi Rekreasyon Alanı

DENİZLİ 24.03.2021 - 15:29, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Acıpayam Koku Bahçesi Rekreasyon Alanı

Acıpayam Belediyesi’nin TKDK’ya yapmış olduğu başvuru sözleşme imzalanmaya hak kazandı. Projenin tamamlanma süresi 12 ay olarak belirtildi. Projenin yılsonuna kadar tamamlanması hedeflenmekte.   Acıpayam Koku Bahçesi Rekreasyon Alanı projesi 18.03.2021 tarihinde sözleşme imzalamaya hak kazandı.   Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)’na IPARD-II 9. Başvuru Çağrısı kapsamında başvuru yapılan rekreasyon alanı ve yeme içme amaçlı kırsal turizm tesisleri başlığı altında yer alan Acıpayam Belediyesi Temizlik Ulaşım İnş. Nak. Pet. San. Ve Tic. Ltd. Şti. (Abeltaş) iştiraki ile Acıpayam Atılım Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti. şirketine ait “Acıpayam Koku Bahçesi Rekreasyon Alanı” projesi 18.03.2021 tarihinde sözleşme imzalamaya hak kazandı.   Proje kapsamında, yapım işleri ve makine ekipman alımı olmak üzere toplam 1.392.411,13 TL+KDV’lik uygun yatırım harcamasının yapılması planlanmakta olup, ilgili bütçenin 55’i (765.826,11 TL)’lik kısmı TKDK tarafından hibe olarak desteklenecektir. İlgili projenin tamamlanma süresi 12 ay olarak belirtilmiş olsa da ilgili yatırımın yılsonuna kadar tamamlanması hedeflenmekte.   Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan sosyal medya hesabından çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.      

Acıpayam Belediyesi’nin TKDK’ya yapmış olduğu başvuru sözleşme imzalanmaya hak kazandı. Projenin tamamlanma süresi 12 ay olarak belirtildi. Projenin yılsonuna kadar tamamlanması hedeflenmekte.

 

Acıpayam Koku Bahçesi Rekreasyon Alanı projesi 18.03.2021 tarihinde sözleşme imzalamaya hak kazandı.

 

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK)’na IPARD-II 9. Başvuru Çağrısı kapsamında başvuru yapılan rekreasyon alanı ve yeme içme amaçlı kırsal turizm tesisleri başlığı altında yer alan Acıpayam Belediyesi Temizlik Ulaşım İnş. Nak. Pet. San. Ve Tic. Ltd. Şti. (Abeltaş) iştiraki ile Acıpayam Atılım Turizm Sanayi Ve Ticaret Ltd. Şti. şirketine ait “Acıpayam Koku Bahçesi Rekreasyon Alanı” projesi 18.03.2021 tarihinde sözleşme imzalamaya hak kazandı.

 

Proje kapsamında, yapım işleri ve makine ekipman alımı olmak üzere toplam 1.392.411,13 TL+KDV’lik uygun yatırım harcamasının yapılması planlanmakta olup, ilgili bütçenin 55’i (765.826,11 TL)’lik kısmı TKDK tarafından hibe olarak desteklenecektir. İlgili projenin tamamlanma süresi 12 ay olarak belirtilmiş olsa da ilgili yatırımın yılsonuna kadar tamamlanması hedeflenmekte.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan sosyal medya hesabından çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.