AGD’den Fikir Duvarı çalışması

EĞİTİM 02.12.2016 - 09:11, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD’den Fikir Duvarı çalışması

AGD’den Fikir Duvarı çalışması / denizli haber / denizli 20 haber

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi İmam Hatipler Komisyonu Denizli’de bulanan İmam Hatip Liselerinde “Peygamber Efendimizin izindeki öncülerimiz Öğretmenlerimiz” konulu fikir duvarı çalışması yaptı.   Anadolu Gençlik Derneği’nin bu çalışmasına öğrenci ve öğretmenlerden yoğun ilgi oldu. Çalışma hakkında bir açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi İmam Hatipler Komisyonu Başkanı Taha Yiğit, “Bizler öğrencilerimizin görüş ve fikirlerini her zaman önemsiyoruz. Bu yüzden okullarımızda bu çalışmaları yapıyoruz. Amacımız Peygamber Efendimizin izinde giden bizlere rol ve model olmuş öğretmenlerimizin bu fikir duvarına yazılmasını sağlamak” dedi.    GENÇLİĞİMİZE PEYGAMBER EFENDİMİZİ İYİ ANLATMALIYIZ    “Bugün çekilen tüm sıkıntılar Peygamberimizin yolundan gitmediğimizden ve onu yeterince anlayamadığımızdan kaynaklanmaktadır. Peygamberimizin (S.A.V) gençlere olan ilgisini incelediğimizde, onun bütün gayret ve hedefinin, inançlı, dindar, ahlaklı ve iffetli bir gençlik oluşturabilmek olduğunu görüyoruz. Yüce Efendimiz (S.A.V), onları şefkatle bağrına basmıştır. Bugünün gençliğine Efendimizden alınacak oldukça büyük dersler vardır.  Güzel ahlakı tamamlamak için gönderilen bir Peygamberden gençlere miras kalan ziynet ancak ve ancak onun sünnetidir. Onun söylemleriyle bezenmeye, onun eylemleriyle yaşamaya bütün insanlığın ihtiyacı var” dedi    Yiğit, açıklamasının devamında ise nasıl Peygamber Efendimiz Mus’ab bin Umeyri  Mekke’den Medine’ye İslam’ı anlatmak için bir eğitimci, bir öğretmen olarak gönderdiyse aynı şekilde günümüzde de Mus’ab bin Umeyr’lere çok ihtiyacımız var dedi.         
AGD’den Fikir Duvarı çalışması / denizli haber / denizli 20 haber

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi İmam Hatipler Komisyonu Denizli’de bulanan İmam Hatip Liselerinde “Peygamber Efendimizin izindeki öncülerimiz Öğretmenlerimiz” konulu fikir duvarı çalışması yaptı.  


Anadolu Gençlik Derneği’nin bu çalışmasına öğrenci ve öğretmenlerden yoğun ilgi oldu. Çalışma hakkında bir açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi İmam Hatipler Komisyonu Başkanı Taha Yiğit, “Bizler öğrencilerimizin görüş ve fikirlerini her zaman önemsiyoruz. Bu yüzden okullarımızda bu çalışmaları yapıyoruz. Amacımız Peygamber Efendimizin izinde giden bizlere rol ve model olmuş öğretmenlerimizin bu fikir duvarına yazılmasını sağlamak” dedi.

 

 GENÇLİĞİMİZE PEYGAMBER EFENDİMİZİ İYİ ANLATMALIYIZ

 

 “Bugün çekilen tüm sıkıntılar Peygamberimizin yolundan gitmediğimizden ve onu yeterince anlayamadığımızdan kaynaklanmaktadır. Peygamberimizin (S.A.V) gençlere olan ilgisini incelediğimizde, onun bütün gayret ve hedefinin, inançlı, dindar, ahlaklı ve iffetli bir gençlik oluşturabilmek olduğunu görüyoruz. Yüce Efendimiz (S.A.V), onları şefkatle bağrına basmıştır. Bugünün gençliğine Efendimizden alınacak oldukça büyük dersler vardır. 

Güzel ahlakı tamamlamak için gönderilen bir Peygamberden gençlere miras kalan ziynet ancak ve ancak onun sünnetidir. Onun söylemleriyle bezenmeye, onun eylemleriyle yaşamaya bütün insanlığın ihtiyacı var” dedi 

 

Yiğit, açıklamasının devamında ise nasıl Peygamber Efendimiz Mus’ab bin Umeyri  Mekke’den Medine’ye İslam’ı anlatmak için bir eğitimci, bir öğretmen olarak gönderdiyse aynı şekilde günümüzde de Mus’ab bin Umeyr’lere çok ihtiyacımız var dedi. 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.