AGD Fetih Coşkusunu Yaşatmaya Devam Ediyor

DENİZLİ 29.05.2018 - 13:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AGD Fetih Coşkusunu Yaşatmaya Devam Ediyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi İstanbul’un Fethinin 565. Yıldönümü dolayısıyla ilimizdeki Lise Gençliğine yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.   Mayıs ayının fetih ayı olduğunu ve bu ay içerisinde bir çok hayırlı çalışmalara imza attıklarını bildiren AGD Denizli Şubesi İmam Hatipler Komisyonu Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı, Fetih Nesli ve İstanbul’un Fethi deyince aklınıza ne geliyor? Konulu fikir duvarı çalışmasını yaparak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fetih coşkusunu ve şuurunu yaşatmaya devam ettiklerini söyledi.      Çağrıcı; Ecdadımız canları pahasına Peygamber Efendimizin duasına mahzar olmak için İstanbul’u feth etmiştir. Bizler de ecdadımızın canları pahasına yaptıkları mücadelenin şuuruyla  çalışmalar yürütmekteyiz. Bu asmış olduğumuz fikir duvarı çalışmasıyla öğrenci kardeşlerimizin İstanbul’un fethi ile alakalı duygu ve düşüncelerini fikir duvarına yansıtmalarını sağlıyoruz. dedi Agd’nin fikir duvarına yoğun ilgi gösteren öğrenciler, İstanbul’un fethi deyince Ayasofya, Çağ açıp çağ kapayan, Fatih sultan Mehmet, Akşemseddin gibi duygu ve düşüncelerini yazarak belirttiler.     Daha sonra Fatih Sultan Mehmet Han’ın Ayasofya vakfiyesini ellerine alan öğrenciler, “Ayasofya’sız bir fetih kutlaması olamaz” mesajı vererek Fatihin bizlere emaneti olan ve fethin sembolü olan Ayasofya’nın tekrar cami olarak açılması gerektiğini bildirdirerek, “Fethin sembolü Ayasofya” başlıklı bildiri dağıttılar.    

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Denizli Şubesi İstanbul’un Fethinin 565. Yıldönümü dolayısıyla ilimizdeki Lise Gençliğine yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Mayıs ayının fetih ayı olduğunu ve bu ay içerisinde bir çok hayırlı çalışmalara imza attıklarını bildiren AGD Denizli Şubesi İmam Hatipler Komisyonu Başkanı Ömer Faruk Çağrıcı, Fetih Nesli ve İstanbul’un Fethi deyince aklınıza ne geliyor? Konulu fikir duvarı çalışmasını yaparak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da fetih coşkusunu ve şuurunu yaşatmaya devam ettiklerini söyledi. 

 

 

Çağrıcı; Ecdadımız canları pahasına Peygamber Efendimizin duasına mahzar olmak için İstanbul’u feth etmiştir. Bizler de ecdadımızın canları pahasına yaptıkları mücadelenin şuuruyla  çalışmalar yürütmekteyiz. Bu asmış olduğumuz fikir duvarı çalışmasıyla öğrenci kardeşlerimizin İstanbul’un fethi ile alakalı duygu ve düşüncelerini fikir duvarına yansıtmalarını sağlıyoruz. dedi
Agd’nin fikir duvarına yoğun ilgi gösteren öğrenciler, İstanbul’un fethi deyince Ayasofya, Çağ açıp çağ kapayan, Fatih sultan Mehmet, Akşemseddin gibi duygu ve düşüncelerini yazarak belirttiler.

 

 

Daha sonra Fatih Sultan Mehmet Han’ın Ayasofya vakfiyesini ellerine alan öğrenciler, “Ayasofya’sız bir fetih kutlaması olamaz” mesajı vererek Fatihin bizlere emaneti olan ve fethin sembolü olan Ayasofya’nın tekrar cami olarak açılması gerektiğini bildirdirerek, “Fethin sembolü Ayasofya” başlıklı bildiri dağıttılar.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.