Ailesi Organlarını Bağışladı

DENİZLİ 23.12.2017 - 14:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ailesi Organlarını Bağışladı

Denizli'de trafik kazası geçiren ve 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Atilla Demirdöver’in organları ailesi tarafından bağışlandı.   18 Aralık’ta trafik kazası geçirerek ağır yaralanan 67 yaşındaki Atilla Demirdöver Denizli Devlet Hastanesi’ne getirildi. Acil Servis’te ilk müdahalesi yapılan daha sonra da ameliyata alınan Demirdöver, Cerrahi Yoğum Bakım Ünitesi’ne kaldırıldı. Burada 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden hastanın beyin ölümü gerçekleşti. Ailesiyle yapılan görüşmeler sonucunda da organlar ailesi tarafından bağışlandı.   Hastanın karaciğeri İzmir’den gelen ekipler tarafından alınarak Ege Üniversitesi’ne gönderildi.  Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk Atilla Demirdöver’in yakınlarına baş sağlığı diledi ve organ bağışında bulundukları için teşekkür etti.  

Denizli'de trafik kazası geçiren ve 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden Atilla Demirdöver’in organları ailesi tarafından bağışlandı.

 

18 Aralık’ta trafik kazası geçirerek ağır yaralanan 67 yaşındaki Atilla Demirdöver Denizli Devlet Hastanesi’ne getirildi. Acil Servis’te ilk müdahalesi yapılan daha sonra da ameliyata alınan Demirdöver, Cerrahi Yoğum Bakım Ünitesi’ne kaldırıldı. Burada 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden hastanın beyin ölümü gerçekleşti. Ailesiyle yapılan görüşmeler sonucunda da organlar ailesi tarafından bağışlandı.

 

Hastanın karaciğeri İzmir’den gelen ekipler tarafından alınarak Ege Üniversitesi’ne gönderildi.  Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk Atilla Demirdöver’in yakınlarına baş sağlığı diledi ve organ bağışında bulundukları için teşekkür etti.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.