AK Parti'de 28 belediyenin adayları belli oldu!

GÜNDEM 23.11.2018 - 14:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti'de 28 belediyenin adayları belli oldu!

AK Parti'de 31 Mart yerel seçimlerinde  bazı büyükşehirlerinde aralarında yer aldığı 28 ilin adaylarının belli olduğu iddia edildi. Denizli'de merakla beklenen Büyükşehir Belediyesi adayı kim olacak ve Nihat Zeybekci'nin nereden aday olacağı soruları cevap bulmaya başladı.   Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumartesi günü açıklaması beklenen büyükşehir ve bazı belediyelerin adaylarından 28 belediyenin aday isimleri ortaya çıktı. Denizli Büyükşehir Belediyesi adayı Osman Zolan'ın ismi yer alırken Nihat Zeybekci, İzmir adayı olarak görülüyor.   Habertürk yazarı Sevilay Yılman, bazı büyükşehirlerin de aralarında olduğu 28 ilde AK Parti'nin aday göstereceği isimlere ulaştı. 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul başta olmak üzere 28 ilin adayı belli oldu. İzmir’de Nihat Zeybekci ile vitrine çıkacak AK Parti’nin son anda bir değişim olmaz ise adaylığında karar kıldığı o isimlerin tam listesi...     Ak Parti İstanbul Adayı: Binali Yıldırım   Ak Parti Ankara Adayı: Mehmet Özhaseki   Ak Parti İzmir Adayı: Nihat Zeybekci   Sivas: Hilmi Bilgin   Bolu: Fatih Metin   Antalya: Menderes Türel   Gaziantep: Fatma Şahin   Konya: Uğur İbrahim Altay   Denizli: Osman Zolan   Kırşehir: Yaşar Bahçeci   Samsun: Mustafa Demir   Malatya: Selahattin Gürkan   Düzce: Faruk Özlü   Hatay: Mehmet Öntürk   Diyarbakır: Mehdi Eker   Bursa: Mehmet Müezzinoğlu   Erzincan: Cemalettin Başsoy   Gümüşhane: Ercan Çimen   Şanlıurfa: Zeynal Abidin Beyazgül   Tokat: Eyüp Eroğlu   Bayburt: Mete Memiş   Nevşehir: Rasim Arı   Eskişehir: Burhan Sakallı   Kayseri: Memduh Büyükkılınç   Kocaeli: Tahir Büyükakın   Artvin: Mehmet Kocatepe   Zonguldak: Özcan Ulupınar   Bingöl: Yusuf Coşkun…   İTTİFAK BEKLENİYOR   Bu arada MHP ile yerel yönetimler için yeniden masaya yatırılan ittifak görüşmeleri tam neticelenmediği için AK Parti, ittifak gereği MHP'nin adaylarını destekleme olasılığı olduğundan başta Adana olmak üzere, Mersin, Manisa, Erzurum ve Balıkesir illerinde karar vermek için ittifak görüşmelerinin sonucunu bekliyor.   Eğer ittifak müzakereleri olumlu sonuçlanırsa söz konusu bu illerde AK parti aday çıkartmayacak ve MHP'nin adaylarını destekleyecek....

AK Parti'de 31 Mart yerel seçimlerinde  bazı büyükşehirlerinde aralarında yer aldığı 28 ilin adaylarının belli olduğu iddia edildi. Denizli'de merakla beklenen Büyükşehir Belediyesi adayı kim olacak ve Nihat Zeybekci'nin nereden aday olacağı soruları cevap bulmaya başladı.

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumartesi günü açıklaması beklenen büyükşehir ve bazı belediyelerin adaylarından 28 belediyenin aday isimleri ortaya çıktı. Denizli Büyükşehir Belediyesi adayı Osman Zolan'ın ismi yer alırken Nihat Zeybekci, İzmir adayı olarak görülüyor.

 

Habertürk yazarı Sevilay Yılman, bazı büyükşehirlerin de aralarında olduğu 28 ilde AK Parti'nin aday göstereceği isimlere ulaştı. 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul başta olmak üzere 28 ilin adayı belli oldu. İzmir’de Nihat Zeybekci ile vitrine çıkacak AK Parti’nin son anda bir değişim olmaz ise adaylığında karar kıldığı o isimlerin tam listesi...

 

 

Ak Parti İstanbul Adayı: Binali Yıldırım

 

Ak Parti Ankara Adayı: Mehmet Özhaseki

 

Ak Parti İzmir Adayı: Nihat Zeybekci

 

Sivas: Hilmi Bilgin

 

Bolu: Fatih Metin

 

Antalya: Menderes Türel

 

Gaziantep: Fatma Şahin

 

Konya: Uğur İbrahim Altay

 

Denizli: Osman Zolan

 

Kırşehir: Yaşar Bahçeci

 

Samsun: Mustafa Demir

 

Malatya: Selahattin Gürkan

 

Düzce: Faruk Özlü

 

Hatay: Mehmet Öntürk

 

Diyarbakır: Mehdi Eker

 

Bursa: Mehmet Müezzinoğlu

 

Erzincan: Cemalettin Başsoy

 

Gümüşhane: Ercan Çimen

 

Şanlıurfa: Zeynal Abidin Beyazgül

 

Tokat: Eyüp Eroğlu

 

Bayburt: Mete Memiş

 

Nevşehir: Rasim Arı

 

Eskişehir: Burhan Sakallı

 

Kayseri: Memduh Büyükkılınç

 

Kocaeli: Tahir Büyükakın

 

Artvin: Mehmet Kocatepe

 

Zonguldak: Özcan Ulupınar

 

Bingöl: Yusuf Coşkun…

 

İTTİFAK BEKLENİYOR

 

Bu arada MHP ile yerel yönetimler için yeniden masaya yatırılan ittifak görüşmeleri tam neticelenmediği için AK Parti, ittifak gereği MHP'nin adaylarını destekleme olasılığı olduğundan başta Adana olmak üzere, Mersin, Manisa, Erzurum ve Balıkesir illerinde karar vermek için ittifak görüşmelerinin sonucunu bekliyor.

 

Eğer ittifak müzakereleri olumlu sonuçlanırsa söz konusu bu illerde AK parti aday çıkartmayacak ve MHP'nin adaylarını destekleyecek....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.