Ak Parti'den 81 İl Teşkilatına Talimat

SİYASET 05.08.2016 - 11:19, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Ak Parti'den 81 İl Teşkilatına Talimat

denizli haber / denizli 20 haber / Ak Parti'den 81 İl Teşkilatına Talimat

15 Temmuz FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişimi sonrası birçok kurum ve kuruluşlarda görevden alınma devam ederken Ak Parti Genel Merkezi tarafından 81 İl Başkanlığına genelge gönderildi.   AK Parti, teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarının ayıklanması çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin genelge yayımladı. Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı imzasıyla teşkilatlara gönderilen genelgede, “FETÖ/PDY ile bağlantısı bulunanları ve menfur darbe girişimine destek verenleri teşkilatımız içinde fitne ve dedikoduya izin vermeden ivedilikle arındırma çalışması yapın.” denildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Ak Parti'den 81 İl Teşkilatına Talimat

15 Temmuz FETÖ/PDY terör örgütünün darbe girişimi sonrası birçok kurum ve kuruluşlarda görevden alınma devam ederken Ak Parti Genel Merkezi tarafından 81 İl Başkanlığına genelge gönderildi.

 

AK Parti, teşkilatlardaki ve belediyelerdeki FETÖ mensuplarının ayıklanması çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin genelge yayımladı.


Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı imzasıyla teşkilatlara gönderilen genelgede, “FETÖ/PDY ile bağlantısı bulunanları ve menfur darbe girişimine destek verenleri teşkilatımız içinde fitne ve dedikoduya izin vermeden ivedilikle arındırma çalışması yapın.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.